News

Katy Perry s-a îngrășat mult în sarcină! Cât de mult s-a schimbat artista | FOTO

iulia.statie
March 23, 2020 11:53 AM

Katy Perry așteaptă primul copil cu logodnicul său, Orlando Bloom. Deși artista s-a ascuns o lungă perioadă, imediat după ce a dezvăluit că este însărcinată prin noul ei videoclip, aceasta le-a arătat fanilor mai multe fotografii în care se poate vedea burtica ei de gravidă.

Pe aceeasi temaKaty Perry este însărcinată! Cântăreața așteaptă primul copil cu Orlando Bloom

Acesta ar fi primul său copil. Orlando Bloom, logodnicul artistei, mai are un băiețel pe nume Flynn, în vârstă de nouă ani, din fostul mariaj cu Miranda Kerr.

Cântăreața este extrem de fericită pentru că nu mai trebuie să se ascundă, după cum a anunțat chiar ea pe un site de socializare. Aceasta nu a renunțat la concerte și debordează de energie ori de câte ori urcă pe scenă. Înainte de a intra în izolare, Katy a susținut câteva show-uri, iar outfit-urile alese de ea îi puneau în evidență silueta rotunjoară.

Katy Perry s-a îngrășat mult în sarcină! Cât de mult s-a schimbat artista

Încă de când aceasta a ales să stea acasă, ținând cont că își face griji cu privire la coronavirus, și-a îndeplinit toate poftele culinare! Katy nu se teme de kilogramele acumulate și preferă să mânânce orice își dorește. Deși silueta i s-a schimbat foarte tare, suntem sigure că artista are un plan de rezervă și va munci mult pentru a reveni la kilogramele dorite imediat după naștere.

 

View this post on Instagram

 

wHaT dAy Is It Even #stayhomeclub

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on