News

Când plănuiesc să facă nunta Katy Perry și Orlando Bloom

iulia.statie
October 4, 2019 14:23 PM

După cererea în căsătorie de Valentine’s Day, cântăreața Katy Perry, în vârstă de 34 de ani și actorul Orlando Bloom, 42 de ani, plănuiesc să facă nunta în curând. Sursele spun că cei doi își doresc ca marele eveniment să aibă loc în decembrie.

Pe aceeasi temaKaty Perry și Orlando Bloom, primul eveniment împreună în calitate de cuplu

Nu au fost dezvăluite nici locația, nici data nunții. Cei doi sunt foarte discreți cu privire la organizarea evenimentului.

Când plănuiesc să facă nunta Katy Perry și Orlando Bloom

Bloom și Perry au început să formeze un cuplu din 2016, după premiile de la Globul de Aur din acel an, însă în februarie 2017 au anunțat că au ales să se despartă.

Împăcarea a venit peste un an, iar Orlando nu a mai stat pe gânduri și a cerut-o de soția pe aleasa lui. Cei doi au dezvăluit inelul fanilor printr-o poză postată pe un site de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Lifetimes

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Bloom face parte acum din noul serial marca Amazon, Carnival Row și Katy s-a întors ca juriu în noul sezon ABC’s American Idol, iar cei doi, deși foarte ocupați, își fac timp unul pentru celălalt și sunt foarte devotați relației.

„Trebuie să construiești o bază împreună pentru a crea acel sentiment de siguranță și încredere chiar și când ești departe de celălalt.”, a declarat Bloom

„Cred că o ducem foarte bine, și dacă avem probleme le rezolvăm pentru că avem o fundație puternică construită. Este important pentru noi să ne facem treaba înainte de a face următorii pași. Amândoi am fost căsătoriți înainte și totul se schimbă la 30 de ani.”, a zis și Perry într-un interviu.

Artista a fost căsătorită înainte cu actorul Russell Brand din 2010 până în 2012, iar Bloom a fost căsătorit cu supermodelul Miranda Kerr din 2010 până în 2013.

Actorul are din fostul mariaj cu baiețel în vârstă de 8 ani, pe nume Flynn Christopher Bloom.

Sursă: Daily Mail