News

Katy Perry și Orlando Bloom, primul eveniment împreună în calitate de cuplu

Verdict.ro
September 27, 2018 17:52 PM

Katy Perry și Orlando Bloom și-au făcut prima apariție la un eveniment oficial în calitate de cuplu, potrivit E! News. Apariție a fost una cu totul ieșită din comun.

Pe aceeasi temaCe comentariu indecent i-a lăsat Kim Kardashian soțului ei, Kanye West

Deși cei doi și-au obișnuit fanii cu o atitudine foarte iubitoare (îmbrățișări, săruturi, etc.), de data aceasta aproape că nici nu s-au atins.

Cuplul a fost fotografiat la Gala Monte-Carlo.

Katy Perry și Orlando Bloom, primul eveniment împreună în calitate de cuplu

Cei doi s-au împăcat de aproape doi ani. Prietenii apropiați cuplului au dezvăluit că relația lor merge mai bine decât oricând.

Orlando este bine. Este foarte fericit cu Katy. Acesta a fost un an excelent pentru relația lor. Parcă a fost nevoie să se despartă și să se împace pentur a ajunge în acest punct. Orlando este foarte încântat de viața sa cu Katy. Chiar pare să aibă un viitor împreună”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru People.

Pozând pentru prima dată de când formează din nou un cuplu, stau unul lângă celălalt, dar abia se ating.

În locul obișnuitelor fotografii cu brațele unuia în jurul celuilalt și a reacțiilor pline de afecțiune, Katy și Orlando au fost extrem de reținuți.

Perry, în vârstă de 33 de ani, a purtat o rochie nude cu mâneci argintii. Ea a ales să își țină mâinile împreunate în fața ei.

Orlando (41 ani) a purtat un costum negru și o cămașă albă. Actorul a adoptat aceeași poziție, puțin înclinat spre iubita sa.

La un moment dat, Orlando este fotografiat privind cu drag către iubita sa. În rest, cei doi au păstrat o atitudine profesională.