News

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit! Felicitări

adelina.duinea
February 15, 2019 15:09 PM

Katy Perry a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, actorul Orlando Bloom. A fost cerută de soție chiar de Valentine’s Day, după o relație de trei ani, scrie Unica.

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit! Felicitări

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Orlando, iar pe deget poartă un inel roz vintage. Mama lui Perry, Mary Hudson, a făcut marele anunț pe Facebook, unde a postat imagini de la emoționanta propunere.

„Uite cine s-a logodit aseară.”

Katy poate fi văzută plângând în timp ce stă sub o arcadă în formă de inimioară, în brațele lui Bloom. În luna octombrie a anului trecut, o sursă a declarat pentru revista People: „Orlando încă nu are un inel, dar a tot vorbit despre viitor. Toată lumea ar fi încântată dacă s-ar logodi. Katy este minunată!”.

Citește și: Actrița Jennifer Lawrence s-a logodit! Ea și iubitul ei ..

Katy și Orlando și-au început relația după ce s-au cunoscut la o petrecere a Globurilor de Aur, în ianuarie 2016. S-au despărțit în martie 2017, însă în decembrie 2017 și-au petrecut împreună sărbătorile în Japonia.

Cei doi au anunțat că formează din nou un cuplu în februarie 2018. Perry a mai fost măritată o dată, cu Russell Brand, din octombrie 2010 până în iulie 2012. Și Orlando a mai fost căsătorit cu modelul australian Miranda Kerr din 2010 până în 2013, cu care are un fiu, Flynn Christopher, în vârstă de 8 ani.

Citește și: Katy Perry și Orlando Bloom, primul eveniment împreună