News

Katy Perry vrea ca Jennifer Aniston să fie nașa fetiței sale

iulia.statie
July 13, 2020 16:43 PM

Update: Katy Perry a negat vehement zvonurile, spunând că Jen nu o să fie nașa copilului ei: „Ea ne-a dat un mesaj, pentru că suntem prieteni cu ea și Orlando este unul dintre prietenii ei cei mai buni. Cred că este un zvon amuzant. Dar nu, nu știm de unde a venit. Este produsul media, chiar nu ar mai trebui să credeți orice citiți.”

Pe aceeasi tema12 cupluri de celebrități ce sunt surprinse foarte rar de camere

Deși Katy Perry nu s-a hotărât în privința numelui fetiței sale, aceasta a ales ca Jennifer Aniston să fie nașă pentru fiica ei.

Jennifer Aniston a acceptat rolul de nașă a fetiței lui Katy Perry

Vedeta a vorbit deja cu prietena ei foarte bună, Jen, pentru a accepta să participe ca nașă la botezul micuței sale, relatează publicația Daily Mail. Katy Perry este pe ultima sută de metri cu sarcina și va aduce pe lume primul copil cu logodnicul său, Orlando Bloom.

Se pare că Aniston abia aștepta ca Perry să o roage să accepte rolul de nașă și a izbucnit în lacrimi de fericire atunci când prietena sa a întrebat-o dacă își dorește să aibă acest rol important în creșterea micuței sale. „Ea este foarte încântată și a plâns atunci când ei au întrebat-o.”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul menționat mai sus.

Cele două vedete sunt prietene de peste un deceniu și s-au apropiat și mai tare în timpul pandemiei de coronavirus: „Katy și Jen sunt extrem de apropiate. În timpul pandemiei ele au mers să se plimbe și au petrecut extrem de mult timp pentru a se pune la curent cu tot ce s-a întâmplat în viața lor.”

De ce nu a ales Katy Perry un nume pentru fetița sa

Aniston deja are ani de experiență cu privire la rolul important pe care Perry i l-a oferit, căci aceasta este nașa fiicei lui Courtney Cox, în vârstă de 16 ani.

Cântăreața abia așteaptă să nască și mereu și-a surprins fanii cu diferite ținute de lux în care își punea în evidență burtica de gravidă.

Cât despre numele fetiței sale, Perry își dorește mai întâi să nască și apoi să se decidă. „Nu ne-am decis încă asupra unui nume, pentru că, avem opțiuni dar așteptăm să ne spună ea.”, a zis aceasta în timpul unei apariții la ‚Karson & Kennedy’.