News

Kehlani și YG 4 s-au despărțit?

iulia.statie
February 18, 2020 11:54 AM

Există speculații conform cărora Kehlani și YG 4 au hotărât să se despartă după o relație de doar câteva luni, notează publicația HollywoodLife. Cei doi și-au oficializat relația în septembrie 2019 la New York Fashion Week.

Pe aceeasi temaAu făcut anunțul oficial! Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit

Aceștia au lansat o nouă melodie de Valentine’s Day, însă la câteva zile după, artista a postat un nou cântec, unde vorbea despre comportamentului unui fost iubit. „Trebuie doar să rămâi pur și să îi mulțumești lui Dumnezeu pentru că ești unul dintre oamenii buni.”, a scris aceasta.

„Ți-aș spune numele, dar nu meriți un renume/ Te-ai jucat de-a eroul dar ești personajul rău/Mă numeai nebună, dar aceasta a fost intuiția mea/ M-ai folosit pentru faimă și renume.”, sunt câteva dintre versurile din noua melodie a artistei. „Nu trebuia să îți verific telefonul atunci când dormeai/Am văzut tot ce nu trebuia să văd/Sper să trăiești fericit până la adânci bătrâneți cu ea”

Kehlani și YG 4 s-au despărțit?

Deși cei doi nu au confirmat despărțirea, aceste speculații vin la aproximativ patru luni după ce YG a fost acuzat de faptul că și-a înșelat iubita. Rapper-ul a fost filmat în mașina sa, unde se săruta cu o altă femeie. Reprezentanții lui au dezvăluit că el era sub influența unor anumite substanțe și s-a lăsat purtat de val, deși imediat după YG a spus că niciodată nu și-ar înșela iubita.

Nici nu am intrat bine în 2020, iar Kehlani deja ne-a oferit foarte multe melodii. Aceasta are o colaborare și cu Justin Bieber și se pare că își dorește ca noul an să îi aducă foarte multe lucruri, indiferent dacă este într-o relație sau nu.