Keira Knightly o acuză pe Kate Middleton că ar crea false așteptări de la proaspetele mămici

adelina.duinea
October 6, 2018 17:42 PM

Kate Middleton has dazzled fans three times over with

Pe aceeasi temaCu ce se ocupa iubitul Monicăi Gabor, Mr. Pink, înainte de a deveni om de afaceri

Kate Middleton și-a impresionat admiratorii nu o dată, ci de trei ori, la doar câteva ore după ce a născut. Cu ținute rafinate, machiaj minimal sau chiar deloc și cu părul perfect aranjat.

Keira Knightly o acuză pe Kate Middleton că ar crea false așteptări de la proaspetele mămici

Ducesa de Cambridge a pășit de trei ori în rochii lejere, dar elegante, în afara Aripii Lindo a Spitalului Sfânta Maria, extrem de zâmbitoare la doar câteva ore după ce a născut.

Actrița Keira Knightly a criticat aceste apariții ale Ducesei, spunând că nu face decât să creeze false așteptări de la femeile care doar ce au născut.

Actrița de 33 a adus-o pe lume pe fetița ei Edie cu doar o și înainte ca Ducesa să aducă pe lume al doilea ei copil, pe Prințesa Charlotte în 2015.

Citește și: Meghan Markle și Kate Middleton nu poartă niciodată această culoare! De ce

Actrița își amintește cât de diferite au fost experiențele nașterii pentru cele două într-un eseu numit „Sexul Slab” din cartea „Feminiștii nu poartă roz (și alte minciuni)”, scrisă de Scarlett Curtis.

„Ne uităm la televizor și o vede pe Kate. Ducesa pășește în afara spitalului la doar câteva ore după ce a născut cu machiaj și purtând tocuri. Exact ceea ce vrea lumea să vadă”, scrie Knightly, potrivit People.

Apoi a continuat „Ascunde-te. Ascunde-ți durerea. Fii frumoasă. Fii stilată. Nu arăta, nu spune. Stai cu fata ta și așteaptă să fii fotografiată de o grămadă de bărbați.”