News

Kelly Preston, soția lui John Travolta, a pierdut lupta cu cancerul la 57 de ani

iulia.statie
July 13, 2020 11:50 AM

Kelly Preston a pierdut lupta cu boala nemiloasă la doar 57 de ani, după ce în urmă cu doar doi ani, aceasta primea vestea că suferă de cancer.

Pe aceeasi temaActorul Liam Neeson şi-a deconectat soţia de la aparate

Kelly Preston a murit la doar 57 de ani

„În dimineața zilei de 12 iulie 2002, Kelly Preston, soție și mamă adorată, a murit după o luptă de doi ani cu cancerul la sân.”, a declarat un reprezentant al familiei în exclusivitate pentru People.

„Alegând să ducă această luptă discret, ea a făcut câteva tratamente pentru o perioadă, cu susținerea familiei și a prietenilor apropiați. A fost un suflet frumos, iubitor și strălucitor, i-a păsat mult de ceilalți și a adus viață oricărui lucru pe care l-a atins. Familia ei dorește înțelegere și speră să le fie respectată intimitatea în aceste momente.”, a continuat reprezentantul.

Preston și John Travolta au avut împreună trei copii, Ella, 20 de ani și Benjamin, 9 ani. Unul dintre fii lor, Jett, și-a găsit sfârșitul tragic la doar 16 ani în ianuarie 2009.

Kelly Preston, născută Kelly Kamalelehua Smith la data de 13 octombrie 1962, în Honolulu, Hawaii, a studiat actoria la University of Southern California și a cunoscut succesul în carieră după primul său rol principal, obținut în ‚Mischief’, după ce apăruse în mai multe emisiuni de televiziune și pelicule.

În următorii ani, aceasta a putut fi văzută în filme ca SpaceCamp (1986), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) și For Love of the Game (1999). Ultimul său film a fost ‚Gotti’, din 2018, unde a jucat-o pe Victoria Gotty, soția șefului de mafie John Gotti, ce a fost portretizat de către Travolta.

Kelly Preston și John Travolta au împlinit anul trecut 28 de ani de căsnicie

Alături de o carieră de succes, actrița a avut și dragostea soțului său, Travolta. În noaptea de Anul Nou din 1991, actorul își cerea aleasa de soție cu un diamant alb și galben de șase carate. Când s-au căsătorit pe 5 septembrie 1991, aceasta era deja însărcinată cu fiul lor, Jett.

Anul trecut în septembrie, cei doi aniversau 28 de ani de la căsătorie. Pe atunci, Kelly scria un mesaj extrem de emoționant: „Pentru dragul meu Johnny, cel mai minunat bărbat pe care îl cunosc. Mi-ai dat speranță când m-am simțit pierdută, m-ai iubit cu răbdare și necondiționat, m-ai făcut să râd mai mult decât oricine, am împărțit cele mai frumoase momente și am trecut peste cele rele. Ești visul meu și îmi faci viața mult mai amuzantă! Cu tine știu că o să fiu bine, nu contează ce se va întâmpla. Te iubesc complet și pentru totdeauna.”