News

Kelly Rowland aproape a pierdut totul pentru a duce o viață extravagantă

iulia.statie
July 6, 2020 11:59 AM

Chiar dacă este o problemă majoră printre celebrități, nu multe se simt confortabil atunci când vine vorba despre discuțiile privind problemele financiare. Totuși, Kelly Rowland a vorbit deschis despre acest subiect, dezvăluind că era la un pas să piardă totul pentru a avea o viață extravagantă.

Pe aceeasi temaVânzări record pentru Beyoncé și Destiny's Child, după apariția la Coachella

Kelly Rowland, totul despre problemele financiare

Într-o discuție recentă cu Ervin McManus, cântăreața a vorbit despre problemele financiare pe care le-a avut în trecut și cum faptul că s-a axat pe a duce o viață extrem de scumpă a dus-o aproape la faliment.

„Nimeni nu va crede acest lucru și este prima oară când vorbesc despre subiectul acesta. Am pierdut aproape totul pentru că eram mult prea ocupată să țin pasul. Nu conta că era look-ul meu, garderoba, mașina, locul, știi ce spun? Toate prostiile.”, a spus vedeta.

Mai mult, ea a povestit că imediat cum a simțit gustul celebrității, a început să își cumpere tot ce își dorea: „Imediat când mi-am primit primul salariu, m-am dus la magazin și am cumpărat tot ce mama îmi spunea că este mult prea scump. Am cumpărat toate prostiile, am avut o petrecere la mine acasă și lumea a mâncat toată mâncarea. Nu o să uit niciodată acel moment, a fost amuzant și am fost în stare să mă întrețin singură.”

Din păcate, stilul de viață extravagant a făcut-o să se simtă pierdută, neștiind cum ar putea să își întrețină noul mod de viață pe care și l-a creat.

„Eram săracă-bogată și niciodată nu o să uit acele moment. Mi-am sunat cea mai bună prietenă și am spus: ‚Nu știu ce să fac.’”, a zis aceasta.

Deși avea probleme financiare, prietena ei i-a sugerat să înceapă să facă donații la o biserică. Managerul ei s-a opus, dar Rowland a plecat să doneze și totul s-a întors în favoarea ei: „Următoarea săptămână, lucrurile începeau să meargă.”