News

Kendall Jenner a fost cerută în căsătorie de un fan! Cum a reacționat vedeta

iulia.statie
March 9, 2020 16:20 PM

Niciodată nu îți dai seama când Cupidon te lovește!

Pe aceeasi temaCardi B și Kendall Jenner își lansează propriile branduri de beauty

Kendall Jenner își vedea liniștită de treburile sale de zi cu zi, atunci când un fan a venit la ea într-o parcare. Înainte ca aceasta să poată pleca, el a întrebat-o dacă poate să facă un selfie. Ce a urmat a fost un moment romantic la care nimeni nu se aștepta.

Într-un videoclip obținut de cei de la E!News, fanul, pe nume John, s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe Kendall. „Nici măcar nu îți știu numele. Îmi pare bine să te cunosc, pari de treabă.”, a răspuns modelul.

Kendall Jenner a fost cerută în căsătorie de un fan! Cum a reacționat vedeta

Deși aceasta l-a refuzat, toată lumea părea extrem de amuzată de moment. „Ea a fost extrem de surprinsă, avea un zâmbet larg pe față însă i-a spus că nu îi știe nici măcar numele. El a întrebat-o dacă un mariaj ar fi posibil în viitor și aceasta i-a răspuns că îi place că are un suflet bun.”, a povestit un martor pentru publicația menționată mai sus.

„S-a distrat și s-a simțit flatată. Ea i-a spus că i-a părut bine să îl întâlnească și apoi a închis ușa de la mașină.”, a adăugat sursa.

Modelul are o idilă în acest moment cu Ben Simmons, jucător NBA. Deși aceștia încearcă să își țină relația departe de camere și să fie cât mai discreți, o sursă le-a dezvăluit celor de la E! că sunt foarte îndrăgostiți: „Ei se plac cu adevărat și vor să facă parte unul din viața celuilalt.”