Fashion

Kendall Jenner, alegere vestimentară demnă de o păpușă Barbie

iulia.statie
December 6, 2019 11:53 AM

Kendall Jenner a dovedit că rozul a revenit în tendințe seara trecută, în Miami, unde ea este în vacanță cu prietenele ei, Bella Hadid și Joan Smalls. Cu părul coafat într-o coadă și îmbrăcată într-o rochie mini, roz, cu un imprimeu de tigru, semnată For Love and Lemons, Kendall părea o păpușă Barbie adevărată.

Pe aceeasi temaBella Hadid a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume

La acest look a adăugat o pereche de pantofi cu glitter, într-o nuanță mov, Amina Muaddi, iar ca accesorii ea a ales doar o pereche de cercei, încercând să păstreze o notă de simplitate.

Kendall Jenner, alegere vestimentară demnă de o păpușă Barbie

Kendall Jenner

 

Ea și Smalls au încercat să se asorteze, căci și Joan a arătat foarte chic într-o cămașă din catifea, într-o nuanță de roz aprins și sandale cu toc.

Joan Smalls

 

Inspirația lui Hadid pentru outfit vine din anii ’90, căci părea că a venit direct de la filmările pentru „10 Things I Hate About You” în costumul ei albastru, sandalele cu toc și coafura sa grunge.

Bella Hadid

 

Gașca de fete se îndrepta către LIV Nightclub, Miami în timpul unui show de artă internațional, Art Basel.

Mai devreme în aceeași zi, Jenner și Hadid au fost surprinse bucurându-se de soare, la plajă. În timp ce Jenner a alăturat un cardigan tie-dye cu pantaloni și un top animal print, Hadid a ales stilul casual prin bikini negri și o pereche de jeans, potrivit Harper’s Bazaar.