Vedete

Kendall Jenner, complet goală pe Instagram, la scurt timp după ce s-a despărțit de iubit!

maria.apostol
June 27, 2022 14:05 PM

Celebrul model nu pare să sufere prea mult după jucătorul de baschet Devin Booker, după ce s-a aflat că aceștia și-au spus adio. Dimpotrivă, Kendall a vrut să le arate fanilor că este mai încrezătoare ca oricând în ea, și a pozat goală, așa cum a lăsat-o Mama Natură!

După câteva zile de când s-a aflat că este iar singură, Kendall Jenner a vrut să le arate fanilor că viața ei merge mai departe, chiar și fără iubit. Modelul a publicat câteva imagini cu activitățile care o relaxează. Însă una dintre ele a provocat un val de reacții pe Instagram. Ea a pozat complet goală, în timp ce se bronza pe un șezlong și butona telefonul.

Poza a primit peste 7 milioane de aprecieri! Însă majoritatea comentariilor au făcut referire la posteriorul perfect pe care aceasta l-a afișat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) 

Kendall Jenner și Devin Booker s-au despărțit fără ca vreunul dintre ei să facă declarații pe marginea acestui subiect. O sursă apropiată a celor doi a povestit pentru E!News faptul că aceștia au trecut printr-o ”perioadă dificilă”.

Kendall are nevoie de ”spațiu și timp separat”

De asemenea, ea a mai declarat că aceștia și-au dat seama că nu se potrivesc. Și că „au stiluri de viață foarte diferite”, fapt realizat imediat după ce s-au întors din Italia, luna trecută. Cei doi au participat la nunta lui Kourtney Kardashian și Travis Barker. Și, ulterior, au decis să se separe, chiar dacă încă țin unul la celălalt.

Imediat după ce s-au întors în L.A, Kendall Jenner i-a spus lui Devin Booker că are nevoie de „spațiu și timp separat”, iar de atunci „doar au ținut legătura” unul cu celălalt.

După cum mai menționează sursa respectivă, chiar dacă în momentul de față sunt despărțiți, modelul și baschetbalistul speră să facă relația „să funcționeze” în viitor.