News

Kendall Jenner răspunde acuzațiilor! Ce spune vedeta după ce și-a jignit colegele de podium

nicoleta.ispasescu
August 22, 2018 12:15 PM

Update: Kendall Jenner răspunde comentariilor recente despre atitudinea ei față de colegele de podium. Într-un interviu pentru revista Love, Kendall a declarat că „nu a fost niciodată una dintre acele fete care ar face 30 de show-uri pe sezon, sau câte naiba fac”.

Pe aceeasi temaKendall Jenner, implicată într-un nou scandal! Ce reacție au avut colegele de podium

În orice caz, răspunsul vedetei în vârstă de 22 de ani nu a întârziat să apară, astfel că seara trecută a postat pe Twitter: „cuvintele au fost scoase din context”.

A continuat prin a spune că laudă angajamentele neobosite a celorlalte modele, precum și etica muncii: „Vreau să mă fac înțeleasă. Respectul pe care îl am față de colegele mele este incomensurabil!”.

„Am trecut și eu prin experiența lor, în primul rând angajamentul neobosit, munca etică, zilele nesfârșite, lipsa de somn, separarea de familie și prieteni, stresul călătoriilor, probleme de sănătate fizică și mentală, dar totuși, frumoasă”.

„Sunt inspirată de atât de mulți oameni cu care am avut norocul să lucrez! Nu există nicio modalitate de a-i putea urî vreodată. Vreau ca toată lumea să câștige”.

„Să cultivăm bunătate astăzi și întotdeauna”, au fost mesajele pe care Kendall a ținut să le transmită tuturor celor care s-au simțit jigniți de cuvintele sale anterioare.