Fashion

Kendall Jenner: street style star

iulia.statie
April 16, 2021 10:40 AM

Într-un an haotic cum 2020 a fost, la fel ca și noi toți, mai multe vedete au început să își schimbe stilul vestimentar și au migrat spre piese clasice, ușor de accesorizat, preferând ținutele chic și minimaliste. Kendall Jenner mereu a avut un stil interesant, jucându-se cu linii masculine și feminine, iar acum, aceasta a prezentat ținute ușor de reinterpretat.

Pe aceeasi temaAriana Grande, dată în judecată pentru că a publicat o imagine cu ea

Street style: Kendall Jenner

Extrem de atentă la trend-uri, Kendall Jenner optează pentru un stil vestimentar minimalist, jucându-se cu piese clasice, ce sunt din nou în tendințe acum. Spre exemplu, aceasta a apărut pe străzile din New York purtând o ținută de inspirație anii ’70, combinând o maletă cu pantaloni cu croi drept și o vestă tricotată, o creație IT din acest sezon. Cromatica este una extrem de plăcută, iar genul acesta de look poate fi purtat de toată lumea.

Piesele în alb au parte de un moment de succes în industria modei, mai multe celebrități optând deja pentru aceste ținute all white. Deși majoritatea ne temem să îmbrăcăm un astfel de outfit pentru că este greu de întreținut, cu puțină atenție poți avea parte de un rafinament aparte, fie că alegi piese feminine sau masculine, cum a făcut Kendall Jenner. 

Bluzele transparente sunt perfecte atunci când ai nevoie de un strop de senzualitate, dar nu vrei să dedici prea mult timp în a face o ținută. Ne place foarte mult combinația între pantalonii cu talie înaltă, cu un design puternic masculin și jacheta din piele, alături de maleta transparentă pe care a ales-o modelul.

Look-urile all black sunt, vor fi și au fost mereu în tendințe. Pe lângă faptul că arată extrem de bine, sunt și elegante, iar piesele, din orice stil ar fi, pot fi foarte ușor asortate. Secretul acestei ținute? Kendall a ales două piese, cămașa și pantalonii cu un croi masculin, adăugând elemente delicate și feminine, cum ar fi pantofii cu toc și bluza cu dantelă.

Paltonul nude este un subiect fierbinte atunci când vine vorba de garderoba pentru primăvară, toamnă sau iarnă. Kendall mereu a avut ținute bune pentru moda street style, dar ne place cum asortează creații de lux cu unele casual pentru un look elevat și bine susținut. A purta o maletă și o pereche de pantaloni cu croi drept este o alegere clasică, dar a adăuga și pantofi sport? Aici se vede tușa clară a modelului.