News

Khloe Kardashian a vorbit despre fotografia pe care o vrea ștearsă de pe internet. Ce le-a transmis vedeta tuturor

iulia.statie
April 8, 2021 18:43 PM

În ultimele zile, familia Kardashian s-a aflat în mijlocul controverselor. O fotografie needitată în care apare Khloe Kardashian a ajuns pe internet, iar vedeta a făcut tot posibilul ca poza să dispară de pe rețelele de socializare, ținând cont că nu și-a dat acordul pentru publicare.

Pe aceeasi temaCea mai mare gafă în Photoshop! Uite cum a comis-o Khloe Kardashian

Khloe Kardashian a spus adevărul. De ce vrea ca o fotografie cu ea să dispară de pe internet

După ce a publicat un videoclip în care apare în costum de baie, pentru a le dezvălui tuturor cum arată fără a modifica tot ceea ce dezvăluie pe rețețele de socializare, vedeta le-a transmis fanilor un mesaj prin care explica motivul pentru care nu își dorește ca imaginea să rămână pe internet, iar echipa ei face tot ce poate pentru a-i îndeplini dorința.

 „Fotografia care a fost postată săptămâna aceasta este frumoasă. Dar, pentru cineva care s-a luptat cu imaginea corpului întreaga viață, atunci când o persoană îți face o fotografie care nu te măgulește sau nu îți suprinde corpul așa cum este după ce ai muncit atât de mult pentru a ajunge la acest punct, iar apoi împărtășește fotografia cu toată lumea, trebuie să existe dreptul de a cere ca această poză să nu fie dezvăluită.”, a zis vedeta.

Mai mult, Khloe Kardashian a vorbit și despre faptul că a fost mult mai judecată de public față de surorile sale, iar comentariile negative pe care le-a primit de-a lungul timpului au deranjat-o foarte tare, chiar dacă și-a luat angajamentul de apărea într-un show de televiziune.

„Cu adevărat, presiunea și faptul că am fost judecată toată viața mea pentru a fi perfectă și a ajunge la standardele celorlalți despre cum ar trebui să arăt au fost greu de îndurat. Khloe este sora mai grasă. Khloe este sora mai urâtă. Tatăl ei nu este tatăl ei adevărat pentru că arată diferit. Ar putea slăbi doar prin operație estetică.”, a continuat aceasta.

„Ar trebui să merg mai departe? Ok, dar cui îi pasă de cum se simte pentru că a crescut ca fiind privilegiată. Face parte dintr-un show, deci a semnat pentru așa ceva. Nu cer simpatie, dar cer să mi se acorde dreptul de a fi om.”, a continuat aceasta.

Ce a transmis vedeta pe Instagram

Vedeta a continuat și a explicat în mai multe paragrafe că publicul a impus anumite standarde cu privire la modul în care ar trebui să se prezinte:  „Nu sunt perfectă, dar vă promit că încerc în fiecare zi să îmi trăiesc viața cu bunătate. Nu înseamnă că nu am făcut greșeli. Dar nu o să mint. Este aproape imposibil să încerc să mă ridic la standardele pe care publicul l-a stabilit pentru mine.”

Cât despre faptul că își modifică pozele, vedeta a explicat totul despre imaginea pe care și-o dorește.  „Îmi place să am lumină bună și să editez pozele. În același timp, mă machiez, îmi fac unghiile și port tocuri pentru a mă prezenta oamenilor așa cum vreau să fiu văzută și voi continua să fac acest lucru. Modul în care vreau să arăt ține de alegerile mele. Nu există nimeni ce poate să decidă sau să judece ce este acceptabil sau nu.”, a concluzionat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)