News

Khloe Kardashian, diagnosticată pozitiv cu coronavirus

iulia.statie
October 29, 2020 13:47 PM

Khloe Kardashian a dezvăluit într-un episod al show-ului consacrat ‚Keeping Up With the Kardashians’ ce va fi lansat în curând că a fost diagnosticată cu noul coronavirus la începutul anului.

Pe aceeasi temaFiica lui Kylie Jenner are o geantă Louis Vuitton de 2000 de dolari. Stormi este adorabilă!

Khloe Kardashian, testată pozitiv cu noul coronavirus

Aceasta a povestit și că s-a confruntat cu simptome ale coronavirusului, cum ar fi durerile de cap, stările de vomă, frisoane, dar a avut și probleme respiratorii. „Doar ce am aflat că am corona. Mă aflu în camera mea, o să fie bine, dar a fost foarte rău pentru câteva zile. Am vomitat, tremuram și îmi era cald, apoi îmi era frig. Eu sufăr de migrene, dar aceasta a fost cea mai rea durere de cap. Pieptul îmi ardea de fiecare dată când tușeam și încă tușesc, nu m-am recuperat complet.”, a spus aceasta.

Înainte ca toată lumea să intre în perioada de izolare, ultimul sezon al show-ului de televiziune a fost filmat, însă, la ultimele episoade au contribuit și membrii familiei, ce le-au filmat cu ajutorul telefoanelor din cauza carantinei.

Chiar în episodul ce va fi lansat, apare și Kim Kardashian, ce vorbește despre starea surorii sale: „Suntem extrem de anxioși. Așteptăm rezultatele lui Khloe, să vedem dacă are sau nu virusul. Intuiția îmi spune că da, pentru că e foarte bolnavă. Și acest lucru mă sperie, pentru că și ea este foarte speriată și neliniștită din această cauză.”

‘Keeping Up With the Kardashians’ va ajunge la final

În 2021, ne luăm adio de la show-ul ‚Keeping Up With the Kardashians’, după cum a anunțat chiar Kim Kardashian pe Instagram.

„Cu greu am luat o decizie grea de a ne lua rămas bun de la Keeping Up with the Kardashian. După 14 ani, 20 de sezoane, sute de episoade și mai multe alte emisiuni, vă mulțumim tuturor ce ne-ați urmărit în toți acești ani, în timpurile bune, în timpurile grele, cu fericire, lacrimi, multe relații și copii. O să sărbătorim mereu momentele bune și oamenii pe care i-am întâlnit pe drum.”, a scris vedeta.

„Mulțumesc miilor de persoane și companiilor ce au făcut parte din această experiență și cel mai important, îi mulțumesc lui Ryan Seacrest pentru că a crezut în noi, E! pentru că a fost partenerul nostru și echipei noastre de producție Bunim/Murray, ce a petrecut nenumărate ore documentându-ne viețile. Ultimul sezon va fi difuzat anul viitor, în 2021.”, a continuat ea.

„Fără Keeping Up with the Kardashians nu aș mai fi unde sunt astăzi, le mulțumesc tuturor ce m-au urmărit și m-au sprijinit pe mine și pe familia mea în acești 14 ani incredibili. Show-ul ne-a făcut cine suntem astăzi și mereu o să fiu îndatorată tututor ce au jucat un rol în a ne modela carierele și schimba viețile pentru totdeauna.”, a concluzionat Kim.