News

Khloe Kardashian, rănită de acuzațiile aduse asupra ei de către Caitlyn Jenner

iulia.statie
December 12, 2019 14:11 PM

Dezvăluirile făcute de Caitlyn Jenner cu privire la Khloe Kardashian au luat cu asalt internetul. Caitlyn, fost Bruce, tatăl lui Kendall Jenner și Kylie Jenner, a povestit că blonda nu a susținut-o cu privire la schimbările prin care a trebuit să treacă.

Pe aceeasi temaKendall Jenner a pus punct relației cu baschetbalistul Ben Simmons

Totuși, potrivit TMZ, Kardashian nu este deloc mulțumită de declarațiile pe care aceasta le-a făcut pe un post de televiziune, dezvăluirile ei fiind complet false.

„Pentru un anumit motiv, Khloe a fost supărată în timpul acestui proces. Au trecut cinci sau șase ani și noi două încă nu ne vorbim.”, a povestit Jenner cu privire la tranziția ei.

„Am fost foarte apropiate. Am crescut-o de când avea cinci ani, nu înțeleg care sunt problemele ei.”, a adăugat aceasta.

Khloe Kardashian, rănită de acuzațiile aduse asupra ei de către Caitlyn Jenner

Însă, mai multe surse au spus că declarațiile acesteia nu sunt deloc adevărate. Jenner și-a anunțat fanii abia în 2015 despre această alegere a sa, iar familia ei aflase doar cu puțin timp înainte, deci nu au trecut cinci sau șase ani, potrivit Elle.

Cu privire la tranziție, conform TMZ, sursele au adăugat că „Khloe a susținut-o foarte mult în acele momente, situația a devenit mai încordată doar atunci când Jenner a scris lucruri urâte despre Kris în cartea sa. Nimeni din familia Kardashian nu a apreciat acest lucru.”

Aceleași surse au adăugat faptul că toate femeile din familia Kardashian „s-au comportat foarte frumos la evenimentele și petrecerile comune” și că ele au simțit că totul a început să se îndrepte în ultima vreme.

Totuși, ea a trimis flori doar pentru zilele de naștere ale lui Kylie și Kendall și doar pe ele le iubește. Ținând cont de toate acestea, „surorile Kardashian au fost foarte rănite” și momentan există tensiune între ele și Caitlyn.