Vedete

Khloe Kardashian și-a micșorat posteriorul? Fanii sunt convinși că vedeta este dependentă de operații estetice

Camelia
February 13, 2023 12:10 PM

Una dintre surorile Kardashian a decis să renunțe la ”trendul” care le-a consacrat, și-anume posteriorul voluminos! Khloe și-a surprins fanii cu noile ei forme, iar fanii sunt convinși că acesta a optat pentru o operație de micșorare a fundului. 

Fetele lui Kriss Jenner au devenit modele pentru milioane de femei din întreaga lume, iar grija pentru felul în care arată a devenit principala lor ocupație. Așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Khloe Kardashian. Care se știe că dintre toate surorile ei, ea a recurs ce le mai multe operații estetice.

A intervenit atât la nivelul feței, cât și asupra altor forme ale corpului. Khloe a recunoscut faptul că medicii esteticieni au ajutat-o să arate perfect. Deși s-a luptat mulți ani cu kilogramele în plus, Khloe a reușit să-și sculpteze trupul exact așa cum și-a dorit. Antrenamentele draconice, dar și dieta, au fost cele care au ajutat-o să devină la 37 de ani cea mai bună versiune a ei.

Acuzată că și-a făcut ”transplant de față”

Imaginile recente pe care le-a publicat, din sala de sport, au dat curs unor noi speculații. Cum că vedeta și-ar fi micșorat fundul, pentru a avea un corp mai atletic. Mai multe detalii și imagini găsiți AICI.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian) 

Și la nivelul feței s-au produs câteva modificări, vedeta a suferit doar o operație de rinoplastie și nu multiple intervenții, așa cum a fost acuzată.

În cazul meu toată lumea spune: ”Doamne, doar ce și-a făcut al treilea transplant de față”, dar am doar o rinoplastie și lumea e atât de supărată pentru că nu vorbesc despre asta. Mi-am mai făcut injecții, desigur, dar nu Botox. Am reacționat rău la Botox”,”, a afirmat Khloe Kardashian în emisiunea Kipping Up With The Kardashians.