News

Khloe Kardashian și Tristan Thompson, împreună în carantină

iulia.statie
April 14, 2020 16:28 PM

În timp ce familia Kardashian s-a distanțat de evenimentele sociale, Khloe Kardashian a deschis ușile către un nou vizitator: Tristan Thompson! Deși toată lumea a reacționat cu privire la această alegere specială, se pare că nu este nimic romantic între cei doi.

Pe aceeasi temaFiica lui Kylie Jenner are o geantă Louis Vuitton de 2000 de dolari. Stormi este adorabilă!

Khloe Kardashian și Tristan Thompson, împreună în carantină

„Lucrurile între ei stau la fel ca înainte. El vine să își vadă fetița, pe True, mereu. Ei nu se gândesc la împăcare sau la ceva în genul acesta.”, a spus o sursă pentru HollywoodLife.

„Se înțeleg mai bine ca oricând, iar pentru ei, fiica lor este prioritatea numărul unu.”, a continuat aceeași sursă.

Cele două staruri au demonstrat că se gândesc doar la fiica lor atunci când s-au reunit în casa lui Khloe din Calabastas pentru a-i sărbători ziua de naștere micuței. Mai mult, Khloe nu s-a gândit de două ori atunci când a venit vorba de a-l invita pe Tristan, căci mereu se gândește la binele fiicei ei, chiar dacă anul trecut, ziua micuței a venit chiar după scandalul privind infidelitatea lui Thompson.

„Khloe mereu se bucură de prezența lui Tristan atunci când vine vorba de True. Niciodată nu s-a întrebat dacă ar trebui să sărbătorească cu ele sau nu. Khloe s-a asigurat că toată lumea este în siguranță și este în izolare.”, a spus sursa, dezvăluind că starul nu și-a invitat familia la petrecere.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday to my sweet baby True. You have no idea how much daddy loves you. I can’t believe how fast time has flown by. You will always be daddy’s little girl. I Love you soo much Tutu. Happy birthday day. #DaddysTwin

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Mai mult, Kardashian a declarat că la premiera sezonului 18 din KUWTK, Tristan a fost alături de ea. „Ador că Tristan se uită la premieră cu mine și vede ce spune lumea atunci când nu este prin preajmă.”, a spus Khloe. Chiar dacă cei doi nu sunt împreună și nu se gândesc să formeze din nou un cuplu, relația lor de prietenie cu siguranță este mai strânsă ca niciodată.