News

Khloe Kardashian și Tristan Thompson s-au împăcat?

iulia.statie
August 10, 2020 14:00 PM

După multe luni în care zvonurile despre o posibilă împăcare între Khloe Kardashian și Tristan Thompson au luat cu asalt internetul, se pare că aceștia au decis într-un final să formeze din nou un cuplu.

Pe aceeasi temaDespărțirile anului 2019: Ce cupluri celebre și-au spus adio

Khloe Kardashian și Tristan Thompson, din nou împreună

Khloe și Tristan s-au despărțit anul trecut după toată drama dintre Tristan și Jordyn Woods, dar nu a trecut mult timp până când acesta a început să îi lase comentarii fostei iubite pe contul de social media, încercând să o recâștige.

„Khloe speră că Tristan s-a schimbat cu adevărat și va continua să îi fie un partener fidel, ceea ce a fost pe toată perioada carantinei.”, a explicat o sursă pentru Us Magazine.

Potrivit publicației, a ieșit o altă latură la iveală a starului atunci când acesta a ales să se izoleze cu micuța lor, True și cu Khloe: „Faptul că Tristan nu a muncit și nu a ieșit cu prietenii sau alți atleți ce în trecut au avut o influență negativă asupra lui, a fost extrem de bine pentru relația lor. Dar când lucrurile o să revină la normal, cine știe ce se va întâmpla?”

Ce planuri au cei doi

Mai mult, aceștia se gândesc și la a avea un alt bebeluș, după cum susține sursa: „Khloe și-ar dori să îi ofere fetiței ei un frate sau o surioară pentru că se află la vârsta perfectă.”

Nu doar publicația menționată mai sus a confirmat că aceștia s-au împăcat. Potrivit People, Khloe și Tristan formează din nou un cuplu încă din iunie. „Ea adoră să îl aibă prin preajmă. El are cea mai frumoasă relație cu True. Și s-a comportat minunat și cu Khloe. Ei sunt din nou împreună și Khloe este extrem de fericită.”, a explicat o altă sursă.

„Ei au trăit într-un fel de bulă și Khloe se bucură de acest lucru.”, a continuat aceeași sursă.