News

Khloe Kardashian și Tristan Thompson s-au împăcat?

iulia.statie
July 4, 2020 11:17 AM

Khloe Kardashian și Tristan Thompson au petrecut mult timp împreună în perioada de izolare, așa că fanii au început să se întrebe dacă aceștia s-au împăcat.

Pe aceeasi temaPrima imagine cu fiica lui Khloé Kardashian și a lui Tristan Thompson

Deși aceste zvonuri au fost negate timp de luni de zile, o sursă a confirmat acum pentru publicația People că aceștia formează din nou un cuplu.

Khloe Kardashian și Tristan Thompson, din nou împreună?

Potrivit sursei, Thompson și Kardashian „au oferit relației o nouă încercare„, iar Tristan „muncește din greu pentru a demonstra că merită o nouă șansă și este un tată minunat pentru True”. Aparent, cei doi „s-au comportat ca și cum s-au împăcat” la ultima petrecere dată în cinstea zilei de naștere a vedetei, pe care aceasta a decis să o țină în mod inexplicabil în timpul pandemiei.

Totuși, mai există o sursă ce a declarat pentru Entertainment Tonight că aceștia nu sunt oficial din nou împreună, deci relația lor este un casual cel puțin până acum? Este încă neclar.

Ca un reminder, Thompson și Kardashian s-au despărțit anul trecut după ce s-a aflat că acesta a fost prins sărutându-se cu Jordyn Woods, cea mai bună prietenă a lui Kylie Kardashian, la o petrecere, iar după aceea, au existat speculații potrivit cărora acesta ar fi înșelat-o pe vedetă și în timp ce era însărcinată cu fetița lor, True.

Nu este prima oară când se zvonește că aceștia se împacă. De-a lungul a mai multor luni, Tristan i-a lăsat multe comentarii pe Instagram vedetei, demonstrând că vrea să formeze din nou un cuplu cu aceasta.

„Tot ce spune pe Instagram este doar ce vede lumea. În viața reală, el face mult mai multe. Îi trimite mereu flori. Casa ei este plină de flori iar multe sunt din partea lui. Îi trimite texte drăguțe și mereu îi spune că o vrea înapoi. Lui Khloe îi place atenția, însă încă are grijă în privința lui. Ea are încredere în el atunci când vine vorba de creșterea lui True, dar vorbind despre o împăcare, aceasta vrea să păstreze lucrurile așa cum sunt acum.”, povestea o sursă acum ceva vreme pentru publicația HollywoodLife.