Vedete

Khloe Kardashian, suspectă de cancer. Vedeta a trecut printr-o intervenție chirurgicală: "Veți vedea o cicatrice..."

Camelia
October 12, 2022 12:01 PM

Khloe Kardashian, suspectă de cancer. În cursul zilei de ieri, vedeta a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și îndepărta o tumoră de pe față. Vedeta Kardashians a făcut publice câteva imagini pe rețelele de socializare, pentru a împărtăși toate detaliile dar și pentru a explica celor care o urmăresc care este motivul pentru care poartă un pansament pe față.

Khloe Kardashian a distribuit o serie de povești pe Instagram, inclusiv un colaj foto în care apare purtând bandaje pe față. Ea a explicat că intervenția chirurgicală a fost necesară după ce a observat, inițial, o mică bubiță pe față. În primă fază vedeta mărturisește că a crezut că este o problemă minoră, însă apoi a decis să facă o biopsie la șapte luni. După ce a primit rezultatul, i s-a spus că trebuie să fie operată imediat așa că a mers la „prietenul ei drag” dr. Gavin Fisher, un chirurg plastician din Beverly Hills, pentru a-și face operația.

Khloe Kardashian, suspectă de cancer
Khloe Kardashian, suspectă de cancer

Khloe Kardashian, suspectă de cancer

În seria de povești pe care a făcut-o publică pe Instagram, într-una dintre fotografii, Khloe Kardashian arăta un cerc și trei săgeți care erau îndreptate spre ceea ce, inițial, vedeta a crezut că este un zgârietură, dar ea a spus că un dermatolog „l-a examinat și a fost efectuată o a doua biopsie… pentru că ceea ce vedeau [amândoi dermatologii] era incredibil de rar pentru cineva de vârsta mea.” Mai mult, câteva zile mai târziu, i s-a spus că trebuie să facă o operație imediată pentru a-mi îndepărta o tumoare de pe față”.

De asemenea, vedeta a mai spus și că îi este recunoscătoare medicului pentru că „a putut obține totul – toate marginile mele par clare și acum suntem în procesul de vindecare”.

„Deci, iată-ne… vei continua să-mi vezi bandajele și, când voi avea voie, probabil vei vedea o cicatrice (și o adâncitură în obrazul meu de la tumoare care este îndepărtată), dar până atunci sper te bucuri de cât de faimos fac să arate aceste bandaje pentru față.”, a mai scris Khloe Kardashian.