News

Kim Cattrall nu are regrete atunci când vine vorba de cearta cu Sarah Jessica Parker! Ce acuzații i-a adus actriței

iulia.statie
September 23, 2020 12:27 PM

Kim Cattrall a dezvăluit că nu are regrete privind momentul în care a condamnat-o public pentru comportamentul ei pe co-starul din ‚Sex and the City’, Sarah Jessica Parker.

Pe aceeasi tema7 lucruri pe care nu le știai despre Sex and the City

Kim Cattrall nu regretă tot ce a spus despre Sarah Jessica Parker

În timpul unor apariții la diferite emisiuni, dar și prin postările de pe rețelele de socializare din 2017 și 2018, Cattrall a confirmat câteva speculații extrem de vechi privind o dispută dintre ea și Sarah Jessica Parker, cerând ca actrița să nu mai încerce să comunice cu ea.

Într-un nou interviu pentru a promova seria Filthy Rich, Cattrall a refuzat să mai vorbească despre această ceartă și i-a sfătuit pe urmăritorii ei să caute totul pe Google.

Puteți citi aici totul despre cearta dintre Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall.

„Totul este pe Google, așa că vă încurajez să căutați pe Google tot ce am spus. Simt că ce a fost, a fost atunci, iar când mă uit la ce se întâmplă în jurul meu, pur și simplu nu am niciun regret.”, a zis ea pentru Los Angeles Times.

În timpul unei apariții la Piers Morgan’s Life Stories în 2017, actrița a dezvăluit că Sarah Jessica Parker ‚s-ar fi putut comporta mult mai drăguț’ atunci când a venit vorba de răspunsul categoric pe care Kim l-a dat cu privire la un nou film ‚Sex and the City’. Mai mult, vedeta adăuga pe atunci că ea, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis nu au fost niciodată prietene.

Ce a spus Kim Cattrall despre Sarah Jessica Parker

Apoi, în februarie 2018, după moartea tragică a fratelui actriței, Parker a decis să facă un comentariu în care își transmitea condoleanțele, iar atunci, Kim nu a mai rezistat și a atacat-o public. „Mama mea m-a întrebat astăzi: ‚Când Sarah Jessica Parker, ipocrita aceea, te va lăsa în pace?’. Nu ești familia mea. Nu ești prietena mea. Așa că îți spun o singură dată să nu mai profiți de pe urma tragediei pentru a îți salva imaginea de fată bună.”

„Faptul că tu continui îmi amintește într-un mod dureros de cât de nemiloasă erai și pe atunci, dar și acum.”, a zis Kim Cattrall.

După aceste comentarii, Sarah Jessica Parker a explicat că dezvăluirile făcute de Kim au îndurerat-o, mai ales că aceasta a susținut că niciodată nu au fost prietene.

Totuși, pe lângă această situație tensionată, ne bucurăm să aflăm din interviul cu The Los Angeles Times că actrița Kim Cattrall are și amintiri frumoase de la filmările Sex and the City. Ea a povestit că ținea un jurnal pentru personajul ei, Samantha: „Erau trecute toate cardurile de credit și facturile.”