News

Kim Kardashian a devenit miliardară! De unde provine averea ei

iulia.statie
April 7, 2021 11:16 AM

Se pare că trebuie să uităm de drama mezinei familiei Kardashian, Kylie Jenner, cu privire la averea ei, căci o altă membră a devenit acum miliardară. Se pare că Kim Kardashian este oficial cea mai bogată dintre rudele sale, aflându-se în topul alcătuit de Forbes cu Elon Musk, Jeff Bezos și soțul ei, Kanye West.

Pe aceeasi temaKim Kardashian, criticată după ce a pozat, din nou, goală: “Ai un soț și copii”

Kim Kardashian se bucură de o avere imensă

Potrivit Forbes, averea vedetei a atins în mod oficial aproximativ 1 miliard de dolari. Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a ajuns la loc de cinste alături de alți miliardari, la aproape un deceniu de când a fost menționată de către publicație.

Totuși, de unde a câștigat Kim Kardashian atâția bani în ultimul timp? Potrivit Forbes, averea lui Kim Kardashian a crescut de la 780 milioane de dolari din octombrie la 1 miliard de dolari datorită afacerilor ei aflate în plină expansiune, KKW Beauty și SKIMS, dar și banilor câștigați din televiziune și o serie de investiții mai mici.

Anul trecut, Kim Kardashian a vândut 20% din afacerea ei, KKW Beauty către conglomeratul de cosmetice Coty pentru suma de 200 de milioane de dolari. Totuși, Forbes explică faptul că suma a fost puțin cam mare, dar, cu toate acestea, publicația estimează că vedeta a rămas cu aproximativ 500 milioane de dolari prin pachetele sale de acțiuni.

Kim Kardashian, cea mai bogată femeie din familia Kardashian

De asemenea, soțul vedetei, ce încă îi este partener în acte pentru că aceștia nu au finalizat divorțul, se află pe lista miliardarilor. Averea cântărețului este estimată la 1,8 miliarde de dolari. Kim Kardashian este oficial cea mai bogată vedetă dintre femeile din familia Kardashian-Jenner.

În martie 2019, Kylie Jenner era numită cea mai tânără miliardară devenită prin forțe proprii. Totuși, ei i se retrăgea titlul în acest an după numeroase controverse în care estimările au fost revizuite și Forbes considera că cifra de afaceri din 2018 și produsele cosmetice corespund aproximativ unei treimi din suma confirmată de star.