Vedete

Kim Kardashian a fost dată de gol de către un chelner! Cât de mult mănâncă atunci când n-o vede nimeni

Camelia
February 6, 2023 12:22 PM

Kim Kardashian a vrut să-și surprindă iubitul și i-a făcut o vizită-surpriză în Australia, acolo unde Pete Davidson filmează pentru noul lui proiect. 

Aceștia au luat masa la un restaurant italian din Cairns, Queensland. Chelnerul care i-a servit a declarat ulterior că bruneta a dat o comandă generoasă. Dar că a lăsat un bacșiș considerabil.

Kim i-a șocat când a cerut să i se aducă următoarele: salată, chifteluțe de orez, pizza, pește, tort de ciocolată și pizza cu Nutella!

Azi, la muncă, i-am luat comanda lui Kim K. Mulțumesc pentru bacșișul generos”, a scris chelnerul pe Twitter.

Acesta a postat și bonul cu comanda vedetei, care includea o salată caprese de 15 dolari, trufe arancini de 19 dolari, pizza margherita de 20 de dolari și un fel cu pește de 42 de dolari.

De asemenea, pe bon apar două felii de tort de ciocolată, de 16 dolari. Dar și o pizza cu Nutella, de 16 dolari.

În total, comanda s-a ridicat la 576 de dolari. Însă mirarea tuturor a fost… cât de mult să mănânce celebra mignonă!

Kim Kardashian, amenințată cu un alt sex tape?

Șocul a fost extrem de mare pentru Kim, care ar fi aflat de existența unei noi înregistrări deocheate de la fiul ei în vârstă de 6 ani. Care la rândul lui a văzut o reclamă cu asta. Momentul a fost dezbătut într-un episod din noul ei show de televiziune.

De asemenea, Kim Kardashian a dezvăluit că l-a sunat în lacrimi pe fostul ei soț, Kanye West. Vedeta i-a mărturisit că fiul lor, Saint, i-a arătat într-o zi o reclamă ce anunță ,,noi imagini incendiare” din filmarea interzisă adulților în care apare Kim Kardashian și fostul iubit. Ea susține că respectiva reclamă a apărut subit pe tableta fiului ei în timpul unui joc video online.