News

Kim Kardashian a plâns tot drumul spre casă după Met Gala

iulia.statie
November 25, 2019 15:47 PM

Atunci când vine vorba de cel mai așteptat eveniment al modei, Met Gala, nu exagerăm atunci când spunem că Kim Kardashian este una dintre vedetele ce merită privite.

Pe aceeasi temaAșa mamă, așa fiică! Kylie Jenner și Khloe Kardashian s-au asortat cu fiicele lor, de Crăciun

Constant în topurile celor mai bine îmbrăcate vedete în fiecare an, în creații speciale Mugler sau Versace, Kardashian este de obicei lăudată pentru eforturile pe care le depune pentru covorul roșu.

Dar relația ei cu Met Gala nu a fost mereu pozitivă, conform Harper’s Bazaar.

Într-un nou interviu, Kim a dezvăluit că a plâns „tot drumul spre casă” după ce a mers la Met Gala în 2013, purtând unul dintre cele mai discutate look-uri ale ei, outfit-ul compus din rochie lungă, mânuși incluse în creație și pantofi, toate în același print floral, semnate Riccardo Tisci, Givenchy.

 

„Kanye urma să urce pe scenă și eu nu fusesem invitată de fapt; venisem cu el. Și era ok pentru mine, nici măcar nu visam că o să fiu la Met Ball”, a zis ea.

Kim Kardashian a plâns tot drumul spre casă după Met Gala

„Știu că nimeni nu mă dorea probabil acolo în vremea aceea”, a continuat Kim.

Îndemnul lui Riccardo Tisci a convins-o să poarte acel print floral, dar mulți s-au grăbit să facă meme-uri și glume pe seama ținutei ei.

„Cred că și Robin Williams a postat acel meme, a spus că semănam cu Mrs. Doubtfire. Am plâns tot drumul spre casă pentru că nu puteam să cred așa ceva”, a zis ea.

Deși rochia din 2013 a fost cea mai controversată, sigur nu a fost ultima alegere a ei ce a ridicat semne de întrebare…