News

Kim Kardashian a vorbit deschis despre plăcerile ei vinovate, secretele sale de beauty și ținuta ei favorită din toate timpurile

iulia.statie
December 16, 2019 19:17 PM

Nu putem nega faptul că Kim Kardashian a captivat pe toată lumea, iar dovada farmecului ei irezistibil stă în cei 152 milioane de urmăritori  ce încearcă să țină pasul cu vedeta pe Instagram.

Pe aceeasi temaAșa mamă, așa fiică! Kylie Jenner și Khloe Kardashian s-au asortat cu fiicele lor, de Crăciun

De la secretele ei de beauty și rutina ei de sport, la alegerile ei vestimentare și plăcerile sale vinovate, nu există un singur detaliu pe care lumea nu ar vrea să îl cunoască despre aceasta. Mai mult, cei de la Vogue au avut ocazia de a discuta cu starul, încercând să îi afle obiceiurile personale.

Când a venit vorba despre evoluția look-urilor sale de-a lungul timpului, Kim a dezvăluit că preferințele sale în materie de machiaj „se schimbă în funcție de stare”.

„Îmi place eyeliner-ul mai mult ca în trecut, iar acum prefer buzele mult mai conturate ca pe atunci. Nu știu dacă aceste schimbări sunt pentru faptul că am înaintat în vârstă sau pentru că pur și simplu s-au schimbat tendințele.”, a dezvăluit Kardashian.

Mai mult, procedura ei favorită este tratamentul facial cu oxigen, dar a recunoscut că la finalul zilei acceptă orice atunci când vine vorba de a avea grijă de tine. „Chiar cred în a avea grijă de propria piele. Ador să am parte de tratamente de beauty”, a zis Kim.

Vedeta alege să se trezească devreme pentru a începe ziua cu exerciții fizice. Ea susține că imediat cum pleacă de la sală, se simte mult mai încrezătoare.

„Imediat cum plec din sală mă simt încrezătoare, simt că am reușit să fac ceva. E un mod bun de a începe ziua”, a spus starul.

Deși sportul face acum parte din viața sa, ea recunoaște că recurge și la plăcerile ei vinovate din când în când.

Kim Kardashian a vorbit deschis despre plăcerile ei vinovate, secretele sale de beauty și ținuta ei favorită din toate timpurile

„Ador să stau în pat, să mânânc micul dejun în pat și să mă uit la TV. Atunci când sunt plecați copiii la școală și am câteva minute libere, exact așa ceva fac.”, a dezvăluit Kardashian.

Cu o prezență impunătoare și un stil vestimentar ce nu poate trece neobservat, nu ar trebui să ne surprindă că vedeta adoră „trend-urile din anii ’90”.

Toate acestea fiind spuse, ținuta ei favorită este chiar una extrem de discutată, fiind neaprobată de soțul ei, Kanye West. Outfit-ul favorit din toate timpurile reprezintă rochia extrem de mulată semnată Mugler pe care a purtat-o la Met Gala 2019.

„Cred că a fost atât de bine creată, foarte multă muncă a fost depusă acolo și am adorat piesa finală”, a zis aceasta.