News

Kim Kardashian a vorbit pentru prima oară despre sănătatea lui Kanye West

iulia.statie
July 23, 2020 10:35 AM

În ultimele zile, Kanye a făcut câteva anunțuri șocante prin postările pe social media. Din moment ce fanii și-au pus întrebări cu privire la sănătatea sa mintală, Kim Kardashian, ce a rămas tăcută până acum, a decis să vorbească despre soțul său.

Pe aceeasi temaCare este lista Forbes cu cele mai bine plătite vedete după ce lui Kylie Jenner i s-a retras titlul de miliardară

Kim Kardashian a vorbit despre starea lui Kanye West

Kim a fost acuzată de soțul său de faptul că ar fi încercat să îl închidă cu ajutorul unui doctor: „Kim a încercat să aducă un doctor ca să mă închidă cu un alt doctor. Kim își dorea să ajungă la Wyoming cu un doctor pentru a mă închide, ca în pelicula Get Out, pentru că m-am plâns cu privire la salvarea vieții fetițelor mele.”

De asemenea, rapperul a dezvăluit că încearcă să divorțeze de vedetă: „Kris și Kim au făcut o dezvăluire fără acordul meu, o soție nu trebuie să facă așa ceva. Am încercat să divorțez încă de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor.”

Mai mulți fani și prieteni faimoși au reacționat cu empatie, ținând cont că toate comentariile lui au dus cu gândul la tulburarea bipolară de care suferă acesta. Kim a decis să rupă tăcerea și să vorbească de problemele de sănătate mintală a soțului său.

Ce a declarat vedeta despre soțul său

„Cum mulți știți, Kanye are tulburare bipolară. Cine are pe cineva în viața lui ce trece prin așa ceva, știe cât de complicat și dureros este să înțelegi. Niciodată nu am vorbit public despre cum ne-a afectat viața de acasă pentru că sunt protectivă față de copii mei și de dreptul lui Kanye la viață privată atunci când vine vorba de sănătatea lui. Dar astăzi, simt că ar trebui să comentez din cauza concepțiilor greșite despre sănătatea mintală.”, a zis vedeta.

„Cei care înțeleg bolile psihice sau comportamentul compulsiv știu că familia este neputincioasă, cu excepția cazului în care membrul este minor. Oamenii care nu sunt conștienți sau departe de această experiență pot judeca fără a înțelege că individul trebuie să se angajeze în procesul de a căuta ajutor, indiferent de cât de mult încearcă familia sau prietenii.”, a continuat aceasta.

„Înțeleg că Kanye este supus unor critici pentru că este persoană publică, iar acțiunile sale pot provoca emoții puternice. Este o persoană minunată, dar complicată, care se luptă cu presiunea de a fi artist și bărbat de culoare, care a suferit din cauza pierderii mamei sale și trebuie să se lupte și cu presiunea de a fi izolat, ce accentuează tulburarea bipolară. Cei care îl cunosc pe Kanye știu că uneori cuvintele nu se aliniază cu intențiile lui.”, a spus vedeta.

„A trăi cu tulburare bipolară nu diminuează visele sau ideile lui creative, nu contează cât de neatins ar părea pentru unii. Așa cum am văzut cu toții, multe dintre visele lui s-au împlinit. Rog mass-media și publicul să ne ofere empatia de care este nevoie pentru a trece prin asta. Le mulțumim celor ce și-au exprimat îngrijorarea pentru starea lui Kanye și pentru înțelegere.”, a spus Kim.