Fashion

Kim Kardashian aduce înapoi un print faimos din trecut

Verdict.ro
June 28, 2021 22:10 PM

Chiar dacă este în plin divorț și a depus actele pentru a se despărți oficial de partenerul ei, Kanye West, vedeta Kim Kardashian nu vrea să ia o pauză de la ținutele controversate. Aceasta își dezvăluie de multe ori alegerile pe Instagram, așa că nu ne miră cele mai recente fotografii ale sale.

Pe aceeasi temaArticole vestimentare și accesorii esențiale din garderoba a 16 femei de succes

Ce ținută a afișat Kim Kardashian

Ultimele luni au fost destul de intense în lumea modei. După ce ne-am confruntat cu foarte multe schimbări din punct de vedere vestimentar, se pare că toată lumea este puțin confuză cu privire la viitoare mișcare stilistică. Cum piesele sport ne-au devenit uniformă, este normal ca multe persoane, inclusiv vedetele, să tindă să își dorească o ținută more is more.

Continuând, cum am început să revedem pantalonii purtați pe sub rochii, iar trening-urile Juicy Couture câștigă teren, se pare că există o tendință de a migra spre tendințele anilor 2000, ce au fost, fără dar și poate, unele dintre cele mai controversate pe care le-a văzut lumea modei.

Pe atunci, imprimeul army era destul de popular, iar fetele din trupa Destiny’s Child se bucurau din plin de el pentru costumele de scenă. Am mai revăzut acest print și în ultimii ani, puțin câte puțin, dar Kim Kardashian nu vrea să renunțe la el, așa că a decis să prezinte o ținută în stilul propriu.

Kim Kardashian, alegere controversată vestimentară

Kim Kardashian adoră tot ce e vintage, așa că alegerea ei nu este una neobișnuită. Vedeta se regăsește de multe ori căutând prin arhivele caselor de modă, iar acum, look-ul ei nu are nimic minimalist, dar, într-un fel, se simte cumva actual. Într-un mod foarte controversat.

Dacă ar fi fost un look de inspirație 2000, ar fi trebui să conțină și geantă, accesorii, ba chiar și o șapcă, toate în imprimeul army. În schimb, Kim Kardashian a ales să meargă pe o pereche de cizme extrem de lungi semnate Vetements în timp ce a purtat o rochie mini, vintage, alegere pe care o aprobăm pentru că are legătură cu sustenabilitatea.