Fashion

Kim Kardashian, alegere vestimentară imprevizibilă. Vedeta a purtat o rochie cu propriul chip imprimat

iulia.statie
December 3, 2020 12:25 PM

În octombrie, Kim Kardashian își sărbătorea ziua de naștere printr-o pertrecere uriașă, iar apoi, ea se confrunta cu o mulțime de critici din partea fanilor supărați că vedeta nu respectă regulile de distanțare și nu se gândește la evenimente mai mici în timpul unei pandemii globale.

Pe aceeasi temaAm aflat care este dieta lui Kylie Jenner! Ce mănâncă vedeta într-o zi obișnuită

Ce a purtat Kim Kardashian

Totuși, pe lângă aceste critici, Kim a avut parte și de momente bune, căci și-a lansat o paletă specială de machiaj, mov, semnată de propriul brand, KKW Beauty. Acum, ea le-a arătat fanilor câteva imagini de la filmarea pentru produs, iar aceasta apărea într-o rochie mini, fără bretele, ce avea imprimată chiar chipul ei. Să îi spunem rochie pare prea mult, căci din noile fotografii, se pare că era doar o bucată de material ce avea imprimată fața lui Kardashian și fusese prinsă la spate.

„Shooting-ul pentru colecția de ziua mea. Am iubit această zi! Mergeți la următoarea poză pentru a vedea machiajul mov. Ceva amuzant…când eram mică, camera mea era vopsită în nuanță de lavandă, iar violetul mereu a fost o culoare frumoasă pentru mine, de aceea am vrut ca în colecția mea de ziua mea de naștere să fie o frumoasă paletă mov.”, a scris aceasta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ce staruri au avut alegeri vestimentare controversate în trecut

Kim Kardashian nu este singura ce a purtat o piesă de genul, deci nu putem să spunem că ideea este foarte originală. În trecut, Naomi Campbell apărea cu un pulover pe care era scris ‚Naomi Hit Me…And I Loved It’, făcând referire la momentul în care a aruncat un telefon mobil după un angajat, iar Celine Dion a purtat un pulover Vetements cu tematica Titanic.

Până la urmă, Kim Kardashian a lansat în trecut și o carte de selfie-uri numită ‚Selfish’, așa că nu ne miră că a ales să poarte o semi-rochie cu fața ei imprimată pe ea, vedetei plăcându-i controversele vestimentare încă de când a apărut în atenția publicului.