News

Kim Kardashian are probleme în mariaj. Cine este alături de ea

iulia.statie
January 27, 2021 11:41 AM

Chiar dacă vedeta de televiziune Kim Kardashian are foarte multe probleme în mariaj, aceasta se bucură de sprijin. Kourtney Kardashian, sora ei, o să fie mereu alături de aceasta și știe foarte bine cât de greu este să treci printr-o despărțire extrem de mediatizată în timp ce încerci să îți crești copiii.

Pe aceeasi temaCe spune fostul soţ al lui Kim Kardashian despre căsnicia cu bruneta

Kim Kardashian trece prin momente grele

„Ea înțelege. O verifică pe Kim constant și o ajută cu micuții.”, a spus o sursă pentru publicația HollywoodLife. Deși Kardashian și Kanye West nu trec printr-o perioadă foarte bună atunci când vine vorba de relația lor, cântărețul a decis să petreacă timp în Wyoming, în timp ce partenera sa a rămas în Los Angeles cu patru copii, North, 7 ani, Saint, 5 ani, Chicago, 2 ani și Psalm, 1 an.

Totuși, micuții o duc bine pentru că mătușa lor, Kourtney, este mereu alături de ei. Toate surorile lui Kim o sprijină, dar ținând cont că Kylie, Khloe și Kendall călătoresc foarte mult, Kourtney a decis să facă un pas în față și să rămână lângă sora ei. De asemenea, Kim Kardashian a ascultat sfatul familiei și a decis să se axeze pe sănătatea ei în timp ce trece printr-o situație foarte stresantă, scrie presa de peste ocean.

Ce planuri are Kim Kardashian

Încă din această vară, toată lumea stă cu sufletul la gură atunci când vine vorba despre căsnicia celor două staruri. În iulie, rapperul dezvăluia detalii personale despre familia și mariajul său, atât în timpul campaniei prezidențiale, cât și pe rețelele de socializare. Surse declarau la vremea aceea că motivul acestor dezvăluiri șocante este faptul că rapperul nu se află într-o stare de sănătate mintală bună, el suferind de bipolaritate.

Totuși, deși mai multe publicații de peste oceane susțin că vedetele se pregătesc să divorțeze, iar Kim deja lucrează cu un avocat extrem de puternic, un apropiat al vedetei a dezvăluit că aceasta nu este pregătită să se despartă oficial de soțul ei.

„Îl iubește pe Kanye foarte mult. Așteaptă acum. Kim are rețineri pentru că vrea să vadă dacă relația va funcționa. Vrea să aibă o familie. Ea vrea ca ei să funcționeze împreună.”, a spus o sursă pentru publicația menționată mai sus.