Living

Kim Kardashian are psoriazis. Ce se întâmplă cu vedeta

nicoleta.ispasescu
February 12, 2019 08:27 AM

Este una dintre cele mai urmărite şi îndrăgite femei din mediul online, are o familie frumoasă şi o viaţă la care unii doar visează! Chiar și așa, problemele nu o ocolesc pe Kim Kardashian. Vedeta are psoriazis!

Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit, pe contul său de Twitter, că psoriazisul i-a afectat fața și că nu reușeșște să se vindece.

Psoriazisul este o boală cutanată cronică caracterizată prin erupţia de plăci eritemato scuamoase (pete roşii acoperite de scuame).

Kim Kardashian are psoriazis. Ce se întâmplă cu vedeta

Credeai că femeile din clanul Kardashian au o viaţă perfectă şi lipsită de probleme? Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa. Kim Kardashian a vorbit despre boala de piele de care suferă şi despre cum i-a afectat tenul.

Kim Kardashian a mărturisit pe contul personal de Twitter că psoriazisul i-a afectat tenul şi nu reuşeşte să se vindece. Problemele ar fi început în luna decembrie a anului trecut, când vedeta le cerea pentru prima dată urmăritorilor care suferă de aceeaşi afecţiune dermatologică, sfaturi care s-o ajute să se vindece.

Acum, Kim Kardashian glumește pe seama afecțiunii sale. Vedeta a postat pe Instagram un selfie cu ea, în timp ce purta o mască pentru a combate psoriazisul, în descrierea căruia a scris „Psoriazisul este un c***t”. 

Soția lui Kanye West a încercat tot felul de tratamente pentru a combate această boală, fără succes însă.