News

Kim Kardashian, criticată după ce a pozat, din nou, goală: “Ai un soț și copii”

nicoleta.ispasescu
October 19, 2018 10:32 AM

Kim Kardashian a stârnit controverse în rândul fanilor ei, după ce a pozat goală pentru a promova o firmă de cosmetice pe rețelele de socializare.

Nu este prima dată când Kim se folosește de corpul ei pentru a promova diverse campanii și nu s-a ferit niciodată de fotografiile nud. Dar Kim nu mai este la vârsta adolescenței când tot ce face are repercursiuni doar asupra ei. Ea are un soț și trei copii cărora ar trebui să le ofere o educație pe măsură.

Kim Kardashian, criticată după ce a pozat din nou goală: “Ai un soț și copii”

În fotografia care a creat controverse, Kim, care este mama a trei copii, apare goală, în pat, acoperită doar în zona initimă de un cearșaf de mătase albastră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A little silver eye this morning! Flashing Lights Collection by @david_lachapelle Available this Friday Exclusively on Kkwbeauty.com

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Fanii, însă, nu au s-au putut abține și au taxat-o pe aceasta, spunându-i că ce face este total greșit.

“Aceasta a fost singura idee cu care ai putut să apari ca să promovezi acest tip de machiaj?”, “Ai un soț și copii”, “Își vinde sânii sau ceva de genul?”, “Clasic, Kim, pur și simplu faci Internetul să se încingă ” sunt patru dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Kim Kardashian, pentru fiecare postare pe Instagram primește o mică avere

Presa de peste Ocean a scris de nenumărate ori că vedeta câștigă pentru o singură postare promoțională pe Instagram, 500.000 de dolari, adică cu 100.000 de dolari mai mult decât salariul anual al președintelui american, Donald Trump. Suma nu e chiar atât de exorbitantă precum pare, dacă ținem cont că aceasta e urmărită pe Instagram de peste 114 milioane de fani, prin urmare fiecare dintre aceste postări plătite își atinge scopul mult mai eficient decât și l-ar atinge dacă respectivele branduri ar alege să se promoveze altfel.