Vedete

Kim Kardashian, devastată de anunțul că fostul iubit vrea să publice partea a doua a unui filmuleț interzis minorilor!

maria.apostol
April 14, 2022 13:31 PM

Starleta în vârstă de 41 de ani a izbucnit în lacrimi la anunțul veștii că fostul ei iubit, Ray J, ar vrea să facă publică continuarea unei înregistrări interzisă minorilor, care a fost realizată în 2002. 

Șocul a fost extrem de mare pentru Kim Kardashian, care ar fi aflat de existența unei noi înregistrări deocheate de la fiul ei în vârstă de 6 ani. Care la rândul lui a văzut o reclamă cu asta. Momentul a fost dezbătut într-un episod din noul ei show de televiziune.

De asemenea, Kim Kardashian a dezvăluit că l-a sunat în lacrimi pe fostul ei soț, Kanye West. Vedeta i-a mărturisit că fiul lor, Saint, i-a arătat într-o zi o reclamă ce anunță ,,noi imagini incendiare” din filmarea interzisă adulților în care apare Kim Kardashian și fostul iubit. Ea susține că respectiva reclamă a apărut subit pe tableta fiului ei în timpul unui joc video online.

Kim a luat imediat măsuri cu privire la presupusele noi înregistrări și și-a contactat imediat avocații. Și spune că va „da în judecată” pe oricine care va da publicității imagini nedifuzate cu ea în iposstaze intime.

Nu pot trece prin asta din nou. Am patru copii. Nu pot trece prin asta din nou. Asta a fost acum 20 de ani. Nu voi trece prin asta din nou. Cunosc avocații potriviți de data asta. Știu exact ce să fac de data asta… Am tot timpul, toți banii și toate resursele pentru a distruge orice altă înregistrare„, a declarat Kim.

Cine este noul iubit al lui Kim Kardashian

Kim Kardashian a confirmat în mod oficial relația cu actorul de comedie Pete Davidson. După ce a fost declarată singură de un judecător, în cadrul procesului de divorț de Kanye West, vedeta a vorbit deschis despre noul ei iubit.

Fosta soție a rapperului a dezvăluit că Pete și-a gravat numele ei pe piept.Vedeta a continuat prin a preciza că Davidson este în plin proces de eliminare a tatuajelor de pe brațe și gât, dar a vrut să-și omagieze iubita cu un marcaj permanent.

A zis ”nu vreau să pot scăpa de el sau să îl pot acoperi. Îl vreau acolo ca o cicatrice”, a explicat fosta soție a lui Kanye West.