News

Kim Kardashian, dispusă să își salveze căsnicia! Care este motivul

iulia.statie
August 12, 2020 10:00 AM

S-a speculat că Kim Kardashian își dorea un divorț după ce s-a întâlnit cu soțul ei în Cody, Wyoming, dar acum, o sursă apropiată de cei doi a dezvăluit că vedeta vrea să își salveze mariajul.

Pe aceeasi temaAm aflat în sfârșit! Câți bani face Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram

Ce face Kim Kardashian pentru a își salva mariajul

După ce s-au întors la Los Angeles, totul merge mult mai bine între aceștia. „După ce s-a întors din Cody, ea și Kanye au început să vorbească mai mult. Probabil l-a atins discuția de atunci. Înainte de asta, Kim era pregătită să divorțeze. Dar se pare că Kanye a ascultat-o, i-a făcut câteva promisiuni. Ea încă vede divorțul ca o ultimă variantă.”

„Kanye i-a propus o excursie cu familia, iar ea a fost de acord. Kim ar face orice pentru a își salva relația. Este destul de complicat. Kim vrea ca el să primească ajutorul de care are nevoie, dar el nu vrea asta. Nu știe dacă poate fi salvată căsnicia, dar este dispusă să încerce pentru copii.”, a spus sursa.

Mai mult, familia își dorește ca rapperul să aibă parte de ajutor, fără a conta ce se va întâmpla cu relația dintre el și Kim Kardashian. Aceștia țin la el și își fac griji pentru acesta.

Kim Kardashian s-a răzgândit în privința divorțului?

Recent, Kim era gata să îi spună adio soțului ei, după ce el a făcut câteva dezvăluiri șocante despre faptul că el și vedeta se gândeau să o avorteze pe fiica lor cea mare, North. Chiar dacă Kanye și-a cerut scuze în mod public, soția sa a fost surprinsă plângând în timp ce aveau o conversație mai aprinsă. O sursă apropiată de vedeta povestea că aceasta este pregătită să divorțeze, dar se pare că s-a răzgândit.

„Simte că a încercat tot. Era pe punctul de a zbura în Cody doar pentru a îi spune că mariajul lor s-a terminat și pentru a își lua adio. Kim este distrusă. Nu își dorește să fie divorțată și să rămână cu 4 copii. Știe că totul o să fie bine din punct de vedere financiar, dar o îngrijorează copiii și relația. Ar vrea un divorț, dar nu se știe dacă va semna actele într-un final.”, a spus sursa.