Beauty

Kim Kardashian este oficial roșcată! Cum arată aceasta

iulia.statie
June 30, 2020 15:34 PM

Kim Kardashian se alătură celebrităților ce au făcut o schimbare majoră de look pentru vara anului 2020.

Pe aceeasi temaAm aflat în sfârșit! Câți bani face Kim Kardashian pentru o postare pe Instagram

Kim Kardashian, schimbare radicală de look

Kardashian a postat o fotografie pe Instagram pentru a le dezvălui fanilor cum arată cu noua culoare de păr. Aceasta a debutat noul look pe instastory, alegând pentru această ocazie un crop top portocaliu neon, în timp ce avea părul prins într-o coadă de cal. Mai târziu, aceasta a optat pentru un coc răvășit pentru a le arăta admiratorilor cum îi stă cu noua coafură. „Oameni buni, mi-am vopsit părul roșu. Vă place?”, a spus aceasta.

Hairstylistul vedetei, Chris Appleton, a dezvăluit schimbarea șocantă a vedetei, dezvăluind dacă și-a schimbat look-ul sau dacă a optat pentru o perucă. „Roșcată. Înainte ca voi să începeți cu tâmpeniile, nu este o perucă.”, a scris acesta.

Nu doar Kim este singura ce a decis să recurgă la o schimbare radicală de look. Și sora ei, Khloe Kardashian, a apelat la o nouă coafură și un machiaj fresh pentru a își pune în evidență trăsăturile, spre deliciul fanilor, dar și al apropiaților. Și Kylie Jenner a renunțat la părul ei lung și negru, optând pentru șuvițe într-o nuanță blond miere.

În ultima vreme, mai multe celebrități s-au decis să recurgă la schimbări drastice. În timpul izolării, câteva au optat pentru șuvițe în nuanțe de roz, cum ar fi Elle Fanning. Mai mult, staruri cum ar fi Emily Ratajkowski și Kaia Gerber au decis să își schimbe nuanța ciocolatie a părului și să aleagă nuanțe de blond, perfecte pentru vara acestui an. Dacă nu îți dorești totuși să recurgi la o schimbare așa de radicală, poți opta pentru șuvițe sau îți poți păstra rădăcinile, un trend soft ce va fi un mare hit al acestui sezon. Totuși, o perucă te poate ajuta oricând, dacă încă ești indecisă.