News

Kim Kardashian îi ia apărarea lui Kanye West în scandalul cu Taylor Swift

iulia.statie
March 24, 2020 15:09 PM

După zile întregi în care a primit comentarii negative de la fani, Kim Kardashian a decis să vorbească despre scandalul dintre Kanye West și Taylor Swift, în care a fost dezvăluit telefonul dat cântăreței de către rapper, în care au discutat despre versurile piesei ‚Famous’.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Kardashian a scris pe Twitter câteva cuvinte despre acest scandal, acuzând din nou cântăreața de faptul că minte. „Taylor a ales să învie o veche poveste, însă în acest punct se simte că vrea doar să se ajute pe ea ținând cont de faptul că lumea suferă în aceste momente și sunt milioane de victime.”, a scris Kim.

„Nu am vrut să comentez acum câteva zile și mă simt rușinată de faptul că o fac acum, dar pentru că continuă să comenteze, nu am altă alegere ținând cont că, de fapt, minte.”, a zis vedeta.

„Singura problemă pe care o am cu ea este faptul că ea a mințit prin publicistul ei, spunând că Kanye nu i-a cerut permisiunea.”, a adăugat Kardashian.

Scandalul dintre cei doi artiști durează deja de ceva ani, iar nici Taylor, nici Kanye nu îngroapă securea războiului. Imediat după ce s-a văzut videoclipul pe social media, cântăreața le-a direcționat interesul fanilor către organizațiile ce se ocupă de pandemia coronavirusului. „În loc să mă întrebați de video, pentru că am zis adevărul în tot acest timp despre acel telefon (știti, acela ce a fost întregistrat ilegal pentru ca cineva să mă manipuleze pe mine și familia mea timp de patru ani), urmăriți ceea ce contează cu adevărat.”, a zis ea.

În noul videoclip, se poate auzi conversația pe care au avut-o cei doi despre melodia lansată la vremea aceea.