Fashion

Kim Kardashian a împlinit 39 de ani! Cele mai bune ținute ale vedetei!

irina.letitia
October 21, 2019 16:55 PM

Kim Kardashian a împlinit vârsta de 39 de ani, iar vedeta arată mai bine ca oricând! Are o carieră strălucită, o familie numeroasă și o serie de proiecte noi ce se anunță un real succes!

Kim Kardashian a împlinit 39 de ani! Cele mai bune ținute ale vedetei!

Pentru că o celebrăm astăzi, iar Kim este cunoscută pentru stilul său vestimentar, îți propunem să ne amintim de cele mai reușite outfit-uri ale vedetei!

De-a lungul timpului, Kim Kardashian West și-a tot schimbat stilul vestimentar, perfecționându-se în alegerea ținutelor pe care le poartă, pe stradă sau la evenimente.  Deși a pledat mereu în personajul divei sexy, Kim are două direcții principale astăzi: ținutele cu iz sport, în strânsă legătură cu hainele Yeezy, brandul soțului său și ținutele sexy, pe care le poartă la apariții publice.

De aceea, o putem vedea pe Kim atât în trening și pantofi sport, ipostaze relativ noi pentru vedetă (vorbim de ultimii 2-3 ani) cât și în rochii ultra-glamour.

Una din cele mai spectaculoase apariții ale sale a fost ținuta purtată la MET Gala 2019, semnată de Mugler. Un look cu adevărat memorabil, înscris perfect în viziunea vedetei despre stilul său vestimentar: o odă adusă propriei siluete.

 

Kim Kardashian West
Kim Kardashian West

 

Majoritatea ținutelor purtate de Kim în ultimii ani denotă o maturitate stilistică! Culori neutre, ținute unii, care urmează fidel linia corpului sunt ingredientele din garderoba sa actuală. In ținuta de mai sus, Kim întruchipează o adevărată Cleopatra contemporană, atât prin vestimentație, cât și prin accesorii și machiaj.

 

Kim Kardashian West
Kim Kardashian West

 

Deși este adepta ținutelor foarte feminine, Kim arată perfect într-un costum de inspirație masculină! Contrastul dintre sex-appealul său și seriozitatea unui costum are un efect remarcabil, iar vedeta apelează destul de des la acest truc!

Costumul negru, purtat cu jacheta descheiată, direct pe piele, i-a venit perfect, iar la succesul apariției a contribuit și nuanța părului, Kim fiind pe atunci vopsită blond platinat!

In galeria foto, ți-am pregătit o selecție cu cele mai reușite look-uri ale vedetei media, purtate de-a lungul timpului! Admiră-le și tu și de ce nu, inspiră-te din stilul său!