Fashion

Kim Kardashian, ipostaze inedite pentru noua sa colecție de lenjerie modelatoare pentru Valentine’s Day

iulia.statie
February 12, 2020 13:38 PM

Kim Kardashian a intrat în spiritul sărbătorilor printr-o colecție specială Skims de lenjerie modelatoare perfectă pentru Valentine’s Day.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Kim Kardashian, ipostaze inedite pentru noua sa colecție de lenjerie modelatoare pentru Valentine’s Day

Starul a dezvăluit această colecție marți, fiind chiar ea modelul pentru această campanie. Kim a îmbrăcat câteva piese din colecție și și-a pus în evidență abdomenul tonifiat și picioarele lucrate.

Kardashian a arătat perfect în acest shooting plin de roz, decorul asortându-se perfect cu setul de lenjerie modelatoare ales de aceasta. Ea a dat atenție machiajului, alegând să își contureze ochii cu eyeliner și un fard de ochi perfect pentru un look smokey eyes. Vedeta și-a coafat părul într-o coadă împletită pentru a pune în evidență perechea de cercei uriașă.

Aceasta a pozat și alături de modelele sale, demonstrând încă o dată că brand-ul ei este potrivit pentru toate mărimile și vârstele. Colecția pregătită pentru Valentine’s Day conține cinci piese, iar acestea costă între 28 de dolari și 62 de dolari.

Colecția în ediție limitată va fi valabilă de pe 14 februarie, însă fanii pot alege să se treacă pe lista de așteptare încă de pe acum.