News

Kim Kardashian nu a renunțat la pozele ce au consacrat-o! Cât de bine arată vedeta | FOTO

iulia.statie
February 7, 2020 12:42 PM

Kim Kardashian și-a promovat noul brand de lenjerie modelatoare încontinuu pe social media și la evenimentele de pe covorul roșu. Din nou și din nou, ea a dovedit că imaginea ei reprezintă cel mai bun mod de promovare.

Pe aceeasi temaCe spune fostul soţ al lui Kim Kardashian despre căsnicia cu bruneta

Starul în vârstă de 39 de ani a arătat superb într-un selfie în oglindă, purtând un set format chiar din propria colecție. Aceasta și-a pus în valoare corpul plin de rotunjimi, iar dacă cineva știe cum să facă o poză care să îi pună în valoare silueta, atunci Kim Kardashian este!

Postarea a venit chiar după o zi după ce Kim a demonstrat că noua sa colecție este all-inclusive, fiind potrivită pentru toate tipurile de corp și putând fi purtată la orice vârstă la show-ul ei din NYC.

Și soțul ei, Kanye West, a fost prezent pentru a o sprijini, căci Kim a defilat alături de modelele sale. Mai mult, cei doi au fost surprinși în tandrețuri, iar aceste momente sunt extrem de rare, preferând să nu își arăte afecțiunea în public de obicei.

Cei doi au părut mai îndrăgostiți ca niciodată la acest eveniment.

La spectacolul oferit de Kim au participat foarte multe modele, de toate vârstele și toate mărimile.

Pentru a sărbători lansarea noului brand, Kim a purtat o ținută nude, formată dintr-o fustă din piele și un body mulat pentru a-și pune în evidență formele. Kanye a ales să nu se abată de la stilul său, având o jachetă cu un imprimeu floral, ochelari de soare și jeans negri.

 

View this post on Instagram

 

Wow! Thank you to everyone who showed up to @Nordstrom for the launch of @skims today in store and online! The success of the products and the brand is because of you – and my team and I are so incredibly grateful. Our @skims Solutionwear, Fits Everybody bra and underwear collection, boob tape, nipple covers and waist trainers are now officially available at select stores across the US and at Nordstrom.com. We will be adding more stores and new products each month so be sure to follow @skims for all updates – you won’t want to miss out. When shopping @skims at @nordstrom be sure to share photos and your experience with us online. We will repost all of the best content. Thank you again!!! #skimsnordstrom🙏🏽💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on