News

Kim Kardashian, primele dezvăluiri despre divorțul de Kanye West

iulia.statie
March 26, 2021 11:21 AM

Kim Kardashian a depus actele de divorț și își dorește să fie oficial singură după șase ani de mariaj alături de Kanye West, dar vedeta a încercat să fie cât mai discretă atunci când vine vorba despre problemele din relația lor, fără a oferi vreo declarație oficială.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Kanye West nu și-a dorit să fie vizitat de soția sa, Kim Kardashian

Totuși, ultimul sezon din show-ul ‘Keeping up with the Kardashians’ va oferi cele mai picante detalii de până acum din viața familiei cunoscute, iar divorțul extrem de mediatizat dintre Kanye West și Kim Kardashian este menționat chiar de vedetă.

Se pare că aceasta și-a dorit să își viziteze partenerul în Wyoming, la ferma la care locuiește de câteva luni, dar Kanye West nici nu a vrut să audă. „Mi-a spus clar nu, să nu merg.”, a zis Kim Kardashian. De asemenea, în iulie 2020, rapper-ul făcea câteva comentarii bizare pe Twitter despre soția lui.

Pe atunci, Kanye West declara că își dorește să divorțeze de multă vreme, că partenera l-ar înșela cu Meek Mill, dar și că atât Kim, cât și mama ei, Kris Jenner, încearcă să îl ducă într-un centru pentru a avea parte de ajutor specializat în lupta sa cu bipolaritatea.

El își cerea scuze public după câteva zile față de vedetă. „Aș vrea să îmi cer iertare față de soția mea Kim pentru că am făcut publice informații ce erau private. Nu am protejat-o așa cum m-a protejat ea. Kim, vreau să îți spun că știu că te-am rănit. Te rog să mă ierți. Îți mulțumesc că mereu ai fost alături de mine.”, scria pe atunci Kanye.

Ce a spus Kim Kardashian despre Kanye West

Iată că vedeta de televiziune Kim Kardashian a decis să discute despre aceste comentarii expuse pe rețelele de socializare, la multe luni după ce s-a zvonit că ea și rapperul se luptă cu problemele din relație ce au făcut-o să depună actele de divorț.

„Toată lumea vede lucrurile care sunt expuse în presă despre viața mea alături de Kanye, dar eu mereu am fost respectuoasă și nu am vorbit despre problemele pe care eu și el le avem. Adică, toți văd ce se speculează pe Twitter, eu nu vreau să fac publice foarte multe lucruri.”, a zis ea.