News

Kim Kardashian, proces în valoare de 6,1 milioane de dolari împotriva fostului bodyguard

iulia.statie
October 20, 2020 11:46 AM

Kim Kardashian ar fi intentat un proces în valoare de 6,1 milioane de dolari împotriva fostului ei bodyguard, după ce acesta a fost acuzat că nu ar fi protejat-o atunci când a fost jefuită în Paris în 2016.

Pe aceeasi temaCele mai dramatice transformări ale vedetelor

Kim Kardashian, proces împotriva fostului bodyguard pentru jaful de la Paris

Vedeta l-a dat în judecată pe bodyguard-ul Pascal Duvier și companiile sale, Protect Security și Balali Investments Inc, pentru neglijență. Potrivit publicației The Sun, cazul a fost soluționat după doi ani. „Avocatul reclamantului informează instanța că părțile au ajuns la un acord de soluționare și așteaptă semnătura pârâtului pentru a continua.”, aflăm din documentele instanței.

După aceea, bodyguard-ul și-ar fi semnat demisia. Avocatul lui Kim a declarat că nu poate oferi detalii despre soluționare. În octombrie 2016, în timp ce participa la Paris Fashion Week, Kim a fost atacată în camera ei de la Hotel de Portales.

Mai mulți intruși i-au intrat în cameră și i-au cerut să le dea un inel cumpărat de soțul ei, Kanye West. Infractorii au legat-o și au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari, în timp ce bodyguard-ul acesteia era alături de surorile ei în acel moment.

Kim a vorbit despre momentele traumatizante prin care a trecut și a spus că a simțit că este de vină pentru jaf. „Cu siguranță îmi văd vina. Doream să împărtășesc fiecare mișcare pe social media.”

Kim Kardashian, traumatizată de acele momente

Recent, în cadrul unui episod din miniseria ‚My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman’, ce va apărea pe 21 octombrie, Kim a vorbit din nou despre cât de tare a traumatizat-o acel moment.

„Nu știu de ce plâng, doar am mai vorbit despre asta…Mi-am spus: Ok, urmează să fiu violată. Asta se va întâmpla, pregătește-te. Apoi m-a legat cu cătușe și mi-a pus bandă adezivă la gură și ochi.”, a spus ea plângând. După aceste declarații, starul și-a șters lacrimile și a dezvăluit că se simte bine.

Ba chiar, jaful a făcut-o extrem de paranoică timp de un an, casa ei fiind împânzită după eveniment de gărzi de corp. După ce hoții au fost prinși, aceasta a aflat că ei voiau să o jefuiască cu doi ani înainte.