News

Kim Kardashian renunță la pozele sale în ipostaze sexy

iulia.statie
November 27, 2019 15:44 PM

Kim Kardashian este faimoasă pentru multe lucruri, iar pozele sale regulate în ipostaze sexy sigur fac deliciul publicului.

Pe aceeasi temaKim Kardashian și Kanye West, la un pas de divorț? Ce decizie a luat rapperul

Totuși, vedeta a spus că este posibil să fie finalul erei în care ea a pozat dezbrăcată. Într-un interviu cu The Cut, Kim a vorbit despre înclinația sa pentru a poza dezbrăcată și a dezvăluit că s-a gândit la acest hobby mult în ultimele luni.

„Nu știu dacă este pentru că soțul meu a zis de multe ori că prea sexy nu este neapărat bine și că el nu se simte confortabil cu asta. Îl ascult și îl înțeleg”, a spus aceasta.

„Totuși, la finalul zilei, el mereu îmi oferă libertatea de a fi și a face ce vreau. Dar totuși, parcă m-am trezit într-un fel.”, a continuat Kim.

„Nici măcar nu pot să mă uit pe Instagramul meu în fața copiilor fără a apărea ceva legat de nuditate în feed-ul meu în majoritatea timpului. Iar la asta cu siguranță eu am contribuit.”, a continuat Kardashian.

 

View this post on Instagram

 

🌊

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Deși a pozat pentru reviste în pictoriale incendiare, Kim și-a dat seama că noua ei carieră ca și avocat ar putea fi în contradictoriu cu nuditatea ei din online.

„Mă gândeam la faptul că okay, acum sunt la Casa Albă iar următoarea zi făceam o poză în bikini. Și speram ca ei să nu vadă asta pentru că trebuia să mă întorc acolo peste o săptămână”, a zis Kim.

Clar, acesta o să fie finalul unei ere, conform Harper’s Bazaar.

Totuși, se prea poate ca aici comentariile lui Kanye West asupra imaginii soției sale să fi schimbat ceva. Cei doi au avut o ceartă cu privire la o ținută a vedetei ce era mult prea sexy. Fanii au putut să vadă această ceartă într-un episod din Keeping up with the Kardashians.

Kim a ales să poarte pentru Met Gala o ținută dintr-un material tip latex, ce era accesorizată cu anumite cristale ce semănau cu picăturile de apă. La ținută a fost adăugat un corset semnat Mr. Pearl, ce îi făcea mijlocul extrem de mic.

Kim Kardashian renunță la pozele sale în ipostaze sexy

 

Totuși, Kanye nu s-a arătat plăcut surprins de alegere.

„Mă uit la toate aceste fete și apoi mă uit la soția mea și mă gândesc ‚Fata mea își dorește să fie ca toate celelalte, arătându-și corpul, arâtând tot.’”, a spus Kanye.

„Nu mi-am dat seama că acest lucru îmi afectează sufletul. Sunt un om căsătorit, iubit, tată a patru copii…corsetul este o formă de lenjerie intimă. Este țipător.”, a mărturisit artistul.

Ținuta fusese creată cu un an înainte de Thierry Mugler, însă Kanye a comentat ținuta cu o noapte înainte de gală.

Cum era de așteptat, Kim nu a reacționat foarte bine cu privire la comentariile acestuia.

„Cu o seară înainte de gală vii și îmi spui că nu îți place corsetul? Mă faci să am stări grave de anxietate. Nu am nevoie de energie negativă.”, a zis Kim.

„M-ai învățat să fiu o persoană sexy și să fiu încrezătoare!”, a continuat Kardashian.