Vedete

Kim Kardashian și-a lansat o nouă colecție de costume de baie

maria.apostol
July 13, 2022 12:45 PM

Kim Kardashian a filmat o campanie publicitară ce promovează noua colecție de costume de baie SKIMS, brandul ei personal.

Dispunând de o gamă sexy de costume de baie în materiale sclipitoare, cea mai nouă colecție semnată Kim Kardashian vine să ofere și mai multă strălucire  petrecerilor la piscină, din această vară.

Colecția este compusă din topuri tip bandeau SKIMS, bikini decupați și bikini în formă de triunghi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian) 

Disponibilă în mărimi cuprinse între XXS și 4XL și prețuri cuprinse între 48 USD și 128 USD, colecția Metallic Swim este deja disponibilă spre vânzare.

Kim Kardashian, înșelată de Kanye West

Cât privește viața personală, ei bine după ce s-au despărțit, Kim și Kanye West au rămas însă în relații bune de dragul copiilor. Și se ocupă amândoi de creșterea celor mici. Mai mult, Kim are o relație cu comediantul Pete Davidson și par să petreacă mult timp împreună.

Vedeta a cerut să divorțeze de Kanye West invocând ”diferențe ireconciliabile”, însă se pare că a fost vorba de infidelitate. Chiar dacă ea a fost cea care a intentat divorțul, vedeta a trecut prin clipe grele și a avut de-a face cu stări de depresie. Se pare că toată această presiune, cât și ruperea relației în sine au adus-o la capătul puterilor pe vedetă.

Amenințată cu un alt sex tape?

Șocul a fost extrem de mare pentru Kim, care ar fi aflat de existența unei noi înregistrări deocheate de la fiul ei în vârstă de 6 ani. Care la rândul lui a văzut o reclamă cu asta. Momentul a fost dezbătut într-un episod din noul ei show de televiziune.

De asemenea, Kim Kardashian a dezvăluit că l-a sunat în lacrimi pe fostul ei soț, Kanye West. Vedeta i-a mărturisit că fiul lor, Saint, i-a arătat într-o zi o reclamă ce anunță ,,noi imagini incendiare” din filmarea interzisă adulților în care apare Kim Kardashian și fostul iubit. Ea susține că respectiva reclamă a apărut subit pe tableta fiului ei în timpul unui joc video online.