Vedete

Kim Kardashian și-a oficializat noua relație! Cine este iubitul vedetei TV

maria.apostol
November 19, 2021 12:33 PM

Prietenia dintre Kim Kardashian și Pete Davidson s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste! Bruneta și-a asumat noua relație, după niciun an de când a decis să divorțeze de Kanye West. 

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, şi starul “Saturday Night Live”, în vârstă de 28 de ani, au decis să dea iubirii o şansă.

Cei doi au început să flirteze în urmă cu câteva luni, când au şi jucat într-un remake al lui Alladin, în care Kim era frumoasa Jasmine, pe covorul fermecat.

Relația lor a evoluat rapid, cu diverse ieşiri romantice prin oraș. Iar atenția lui Pete Davidson a cucerit-o definitiv pe celebra brunetă. Kardashian şi Davidson au fost văzuți împreună pentru prima dată la sfârşitul lunii octombrie, la puţin timp după sărutul ”Alladin” pe care l-au experimentat în proiectul TV.

Kim Kardashian a vorbit despre divorț

Pe 19 februarie, Kim Kardashian (40 de ani) a depus actele de divorț de Kanye West (43 de ani). Perechea s-a separat după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West (7 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (2 ani) și Psalm West (1 an).

În ultimul sezon al reality show-ului Keeping Up With the Kardashians, Kim a izbucnit în lacrimi vorbind despre despărțirea de rapper. „Pur și simplu nu mai pot face asta”, a spus Kim. „De ce încă sunt blocată în locul ăsta? El pleacă și se mută într-un alt stat în fiecare an. Trebuie să rămân cu el pentru a ne crește copiii împreună. Este un tată grozav, s-a descurcat minunat până acum”, a continuat.