Beauty

Kim Kardashian și-a schimbat look-ul! S-a tuns bob. Cum îi stă cu noua coafură

andreea voicu
May 29, 2019 15:33 PM

Să ții pasul cu transformările de look ale lui Kim Kardashian nu este deloc ușor. Vedeta este cunoscută pentru schimbările dese de look atunci când vine vorba de podoaba sa capilară. De-a lungul timpului, Kim Kardashian s-a vopsit blond platinat, roz, apoi a revenit la brunet, iar acum a decis să se tundă mult mai scurt.

Primăvara și vara sunt anotimpurile în care putem opta pentru o schimbare de look. Cele mai curajoase dintre noi decid să îl tundă într-un bob chic, una dintre cele mai trendy tunsori ale anului.

Kim Kardashian și-a schimbat look-ul! S-a tuns bob

Această decizie a fost luată și de Kim Kardashian, care s-a tuns bob. Este pentru prima dată când vedeta își tunde părul atât de scurt, ea fiind adepta părului lung.

În mai multe story-uri publicate recent pe profilul oficial de Instagram, Kim Kardashian își etalează cu mândrie noul look.

Starleta de televiziune a mai optat pentru un bob mai lung anul trecut, dar a preferat să revină rapid la pletele lungi. Printre vedetele care au ales să se tundă bob se numără Natalie Portman, Naomi Campbell, Mandy Moore, Irina Shayk, Brie Larson sau Kiernan Shipka. 

„Mi-am tuns parul astazi”, a scris bruneta pe Instagram.

Dacă ar fi să facem o retrospectivă a celor mai memorabile coafuri ale lui Kim Kardashian, putem aminti următoarele. În martie, a purtat o coafură tip ‘sirenă’, cu ajutorul coafurii Chris Appleton. Anul trecut în septembrie, Kim Kardashian a apărut cu părul roz în colecția Blossom de la KKW Beauty, cea pe care a promovat-o intens. 

Sursa: wmagazine.com

 

View this post on Instagram

 

Wait what my Classic Blossom Collection is almost sold out OMG kkwbeauty.com ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on