Vedete

Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la cuțite! De la ce a pornit scandalul

maria.apostol
February 7, 2022 14:48 PM

Cândva unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri din showbiz, Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la cuțite după ce s-au despărțit. Rapperul este cel care a pornit ”tirada” de declarații dure după ce un gest aparent nevinovat al fostei sale soții. 

De la ce a plecat totul? Kanye West a acuzat-o pe Kim că i-a permis fiicei sale să publice clipuri pe rețeaua de socializare TikTok. Rapperul de culoare nu a ezitat să-i scrie un mesaj tăios fostei sale soții. Postarea  include și o poză cu North surprinsă în ipostazele video.

De vreme ce suntem divorțați, vreau să știu ce trebuie să fac cu privire la fiica mea, care apare pe TikTok împotriva voinței mele?”, a scris rapperul pe rețelele de socializare.

Kim Kardashian și fiica ei, North, au un cont comun de TikTok (@kimandnorth). Aici, cele două împărtășesc cu fanii filmulețe drăgălașe despre viața lor adorabilă. Nu este prima data când rapperul îi spune lui Kim să nu mai posteze nimic pe rețelele sociale cu și despre copii lor fără consințământul lui, relatează protv.ro.

Kim Kardashian: ”Mi-am dorit o relație sănătoasă”

La scurt timp, Kim Kardashian a reacționat la mesajul social media scris de fostul ei soț.

Nevoia constantă a lui Kanye de a mă ataca în interviuri și pe rețelele de socializare este de fapt mai dureroasă decât orice TikTok creat de North. În calitate de părinte și de principala persoană care are grijă de copii, fac tot posibilul să o protejez pe fiica noastră. Permițându-i în același timp să își exprime creativitatea în mediul pe care și-l dorește cu supravegherea unui adult. Pentru că asta îi aduce fericire”.

Apoi, Kim a mai explicat că divorțul a fost dificil și pentru copii și că obsesia lui Kanye de a încerca să controleze situația într-un mod negativ și public nu face altceva decât să provoace și mai multă durere la adresa ei.

“De la început, nu mi-am dorit altceva decât o relație sănătoasă prin care să ne creștem copiii. Și mă întristează că West continuă să facă acest lucru imposibil la fiecare pas”, a spus vedeta.