News

Kim Kardashian și Kanye West au aniversat 6 ani de căsnicie! Cum au sărbătorit

andreea voicu
May 25, 2020 17:42 PM

Kim Kardashian și Kanye West au aniversat 6 ani de căsnicie! Cei doi au ales să sărbătorească în intimitatea familiei, iar pe rețelele de socializare au postat o serie de fotografii de la începutul relației lor.

Pe aceeasi temaKim Kardashian, din nou în mijlocul unui scandal ce are legătură cu mama ei

Kim Kardashian și Kanye West, declarații de dragoste cu ocazia împlinirii a 6 ani de căsnicie

Nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West a avut loc la Florența, la Forte di Belvedere, în vara lui 2014. La vremea respectivă, vedeta a purtat o rochie de mireasă semnată Givenchy by Riccardo Tisci. La marele eveniment le-au fost alături membrii familiei, dar și primul lor copil, North West.

În prezent, Kim Kardashian și Kanye West au în total 5 copii: Psalm (10 luni), Saint (4 ani), Chicago (2 ani), și North (6 ani).

Cu ocazia împlinirii a șase ani de mariaj, Kim Kardashian i-a făcut o declarație de dragoste partenerului său.

Deși mulți credeau ca se vor despărți, iată că lucrurile nu au stat deloc așa! Cuplul celebru este cu adevărat fericit și împlinit.

Cei doi mărturiseau recent că, în perioada autoizolării, au petrecut foarte mult timp împreună și s-au uitat la toate filmele de pe internet.

Înainte de a se căsători cu Kim, rapperul declara că bruneta este femeia vieții lui: ‘Kim mi-a dăruit totul. Mi-a dăruit o familie. Mi-a dăruit un întreg sistem’. 

Presa americană specula că ceremonia religioasă a costat peste 5 milioane de dolari, deși s-a desfășurat într-un cadru atipic. La nuntă, vedeta a cerut invitaților să nu facă niciun fel de fotografii.

Aceasta a fost nunta mea în Italia. Zburasem de la Paris și glam-ul nostru s-a pierdut pentru că ne grăbeam să ajungem la timp. Abia mi-am pus valul că m-au și împins pe ușă, să merg spre altar. Andrea Bocelli începuse se cânte și nu voiam să ratez momentul’, povestea Kim Kardashian, în urmă cu ceva timp.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

6 years down; forever to go Until the end

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe