News

Kim Kardashian și Kanye West au din nou probleme în mariaj! Ce se întâmplă între cei doi

iulia.statie
December 11, 2020 15:58 PM

Kim Kardashian și Kanye West plecau într-o vacanță în luna august pentru a încerca să își salveze căsnicia, iar acum, deși fanii credeau că totul s-a rezolvat, se pare că aceștia au din nou probleme.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Kim Kardashian și Kanye West se confruntă cu probleme

Publicația Entertainment Tonight a dezvăluit că vedeta de televiziune s-a săturat de problemele din mariaj, însă, momentan rămân împreună, căci Kim nu a luat încă o decizia finală asupra viitorului relației lor.

„Kim este epuizată pentru că încearcă încontinuu, dar își reamintește mereu de jurămintele lor atunci când iau orice decizie. Și Kanye lucrează la starea lui mentală. Familia și Kanye sunt încă în contact și toată lumea le dorește doar binele lui Kanye, Kim și copiilor.”, a dezvăluit o sursă.

De asemenea, sursa a adăugat că West trebuie să lucreze la propria persoană înainte de a se gândi la bunăstarea altcuiva, iar Kim încă încearcă să își dea seama cum ar putea încă ei să rămână un cuplu. „Familia lui Kim o va sprijini în orice decizie, dar consideră că cel mai important lucru pe care trebuie să îl recunoască înainte de a alege este să se gândească la ce este mai bun pentru ea, copii, Kanye și restul familiei, în această ordine.”, a continuat sursa.

Ce promisiuni a încălcat Kanye West

Aceste noi detalii vin la câteva luni după ce publicațiile People și Us Weekly dezvăluiau că starurile au probleme în relație și iau în considerare un divorț după o serie de comentarii făcute de către Kanye West la un miting din iulie din South Carolina, unde el a povestit că se gândeau ca vedeta să facă întrerupere de sarcină pe când era gravidă cu fiica lor, North West.

 „A existat multă comunicare, atât în ultimele zile, cât și în săptămânile trecute, încât cele două parți au căzut de comun acord că mariajul a ajuns la final.”, spunea o sursă pe atunci.

La vremea aceea, Kanye nu își mai lua medicamentele pentru a își trata bipolaritatea. Totuși, după călătoria făcută în august alături de Kim și micuții lor pentru a își salva mariajul, el a promis că își va lua din nou medicamentele, dar până în septembrie, promisiunea se ducea pe apa sâmbetei.

„El nu își mai ia medicamentele. A promis că le va lua. Ultima oară, o parte din înțelegerea cu Kim ținea de faptul că trebuia să își ia medicamentele și să lucreze la a-și ține în frâu impulsivitatea. A făcut o mulțime de promisiuni. Iar acum acele promisiuni au fost încălcate, la mai puțin de o lună mai târziu.”, a zis sursa.