News

Kim Kardashian și Kanye West au plecat în vacanță! Ce destinație au ales aceștia

iulia.statie
August 7, 2020 14:25 PM

Kim Kardashian și Kanye West au decis să plece în vacanță pentru a încerca să își salveze mariajul.

Pe aceeasi temaA lăsat totul la vedere! Kim Kardashian, apariție spectaculoasă la Hollywood Beauty Awards

Kim Kardashian și Kanye West încearcă să își salveze căsnicia

Starul Keeping Up With The Kardashians și rapperul au zburat către Republica Dominicană în această săptămână, după ce Kim a vorbit despre problemele de sănătate mintală ale soțului său, iar Kanye și-a cerut scuze public față de ea.

Cei doi se află în vacanță pentru a încerca să se axeze pe mariajul lor, după cum a explicat o sursă pentru publicația People. Între timp, o altă sursă a dezvăluit pentru TMZ că aceștia au ales o locație privată pentru a nu fi deranjați de paparazzi. „Familia stă într-un loc ce ar putea fi descris ca o fortăreață, o proprietate atât de îndepărtată încât este imposibil pentru alți oameni să se apropie.”, a spus sursa.

Kim și Kanye au rămas discreți pe social media atunci când a venit vorba de vacanța lor, dar rapperul a postat de curând o fotografie cu fiica lor, North, ce a fost făcută la una dintre prezentările lui de modă din februarie.

Ce declarații șocante făcea Kanye West

Ultimele săptămâni au fost extrem de dificile pentru cei doi, începând cu declarațiile șocante pe care Kanye le-a dezvăluit în campania sa pentru președinție, urmate de câteva dezvăluiri pe social media unde starul a povestit că încearcă de mult să divorțeze.

După toată această nebunie, Kanye a decis să își ceară scuze într-un mod public față de soția sa, explicând: „Aș vrea să îmi cer iertare față de soția mea Kim pentru că am făcut publice informații ce erau private. Nu am protejat-o așa cum m-a protejat ea. Kim, vreau să îți spun că știu că te-am rănit. Te rog să mă ierți. Îți mulțumesc că mereu ai fost alături de mine.”